Hotell i Bonassola i Cinque Terre

La Rossola Resort

 
La Rossola Resort er ikke tilgjengelig for øyeblikket
La Rossola Resort er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bonassola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det nyoppførte La Rossola Resort ligger ved enden av en blindvei (den siste halvannen km går langs en bratt grusvei), fullstendig uforstyrret og støyfritt, men samtidig med kort avstand til kystbyene Bonassola og Levanto (ca. 7 km til begge).

Finn frem turskoene

La leiebilen stå gratis på stedet, eller kjør ned til Levanto der dere kan hoppe på toget til Cinque Terre-byene og de verdenskjente turstiene som forbinder de fem kystperlene. Eller ta beina fatt langs turstien som går direkte fra La Rossola Resort og ned til stein mellom Levanto og Riomaggiore - en turistfri og herlig naturopplevelse.

Les mer om La Rossola Resort

Slapp av på hotellet

Innta herlige måltider bestående av fisk, skalldyr, kjøtt og grønt på stedets restaurant, der frokostbuffeten også serveres hver morgen. Nyt gjerne maten utendørs på verandaen eller under buegangene når været tillater det. Avslutt måltidet med en forfriskende drink fra baren, kanskje et glass ligurisk vin? Senk skuldrene ved det store bassenget, og fordyp dere i gode bøker på solsengene, eller beundre den vakre utsikten over de omkringliggende skogene og Middelhavet i bakgrunnen fra parasollskyggen. Hva med å få opp pulsen samtidig som dere pleier brunfargen på treningssenteret ute i hagen?

Rommene:
- De 11 dobbeltrommene, 5 trippelrommene og det éne firesengssrommet ligger enten i første- eller andre etasje, fordelt på forskjellige bygg med pen innredning og flisbelagt gulv. De er alle utstyrte med kjøleskap, safe, Wi-Fi, LCD-tv med satelittkanaler, telefon og bad med toalett, hårføner og dusj. Rommene i første etasje har egen inngang utenfra. Fra enkelte rom kan man glimte havet i det fjerne, men da stedet ligger såpass høyt over havet er det ikke aircondition. Trippelrommene er en smule større enn dobbeltrommene, og firesengssrommet ligger i første etasje med to sittegrupper.

Bestill deres hotellopphold i det grønne

Se frem til herlige dager fjernt fra hverdagens mas og kjas på La Rossola Resort. Slapp av i frodige og fredelig omgivelser med gode muligheter for spennende utflukter. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av La Rossola Resort

Les personlige anmeldelser av La Rossola Resort som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av La Rossola Resort. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra La Rossola Resort

Superflott og rolig sted

Perfekt resort tett på deilige byer i Liguria. Veldig god service og fine rom.

Les mer

Bedømmelse av La Rossola Resort

Les mer

Bedømmelse av La Rossola Resort

Les mer

Bedømmelse av La Rossola Resort

Les mer

Bedømmelse av La Rossola Resort

Les mer
 
search map