Hotell i Bonassola i Cinque Terre

Hotel Pensione Moderna

 
Hotel Pensione Moderna er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Pensione Moderna er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bonassola her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Pensione Moderna bygget i 1951 ligger i hyggelig Bonassola, som er en sann perle for de som ønsker å besøke nasjonalparken Le Cinque Terre, men ikke ønsker å bo i "orkanens øye". Det er også svært vakre turstier rundt Bonassola som er mindre overfylt enn det populære Le Cinque Terre.


Det er her snakke om et koselig familiedrevet hotell med restaurant og gårdsbutikk, hvor de selger liguriske spesialiteter som syltetøy og olivenoljer og annet godt for ganen. Hotellet ligger i den rolige delen av byen, ved foten av en liten blindvei og er bare forstyrret av toget, som går ganske nærme hotellet - og er man litt var for lyder, kan det godt forstyrre nattesøvnen. Man kan lett gå til både butikker, restauranter, strand (ca. 150 m) og togstasjonen, fra hvor man på få minutter kan komme til fem fiskeleiene i Le Cinque Terre . Offentlig parkering er tilgjengelig i byen.

Les mer om Hotel Pensione Moderna


I den flotte gårdhagen synes livet en lek, og man glemmer fullstendig tid og sted - spesielt når man blir servert et glass italiensk vin fra baren. Det er helt en tropisk og botanisk stemning i hagen. Restauranten er selvbetjent og er åpent fra juni til september og serverer liguriske retter som pesto, minestronesuppe, lasagne, grønnsaker paier og mange andre lokale retter. Det er åpent fra 12:00 til 22:00, hvor man kan velge tre retter for en fast pris.

Rom
- De 15 rommene er fordelt over to etasjer og er pent innredet i tradisjonell ligurisk stil. De har alle TV (med italienske kanaler), telefon og privat bad med toalett, hårføner og dusj. Flere av rommene ligger ved siden av hverandre, og er forbundet med en dør, som er en god løsning for familier.

Frokosten serveres som buffet, og kan nytes utendørs i sommerperioden.

Sjul teksten
 
 
search map