Hotell i Bonassola i Cinque Terre

Hotel Delle Rose

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Rosenes hotell, kan det bli oversatt til norsk, er godt plassert i midten av Bonassola, et steinkast fra stranden (50 m) og innen gangavstand til jernbanestasjonen. Stedet er ideelt, hvis man ønsker å bo nær Le Cinque Terre National Park, men unngå det verste "sommervirvar" i de fem byene.

Et hotell med god velkomst

Det er et koselig nyrenovert mellomklasse hotell. Hotellet har restaurant, med liguriske retter på menyen, lesesal og heis. I frokostsalen serveres frokosten som buffet mesteparten av året, men i juli og august blir den porsjons-anrettet. Stedet har ikke felles uteområde, men det er en hyggelig liten plass rett ved siden av hotellet. Det er mulig å bestille parkering, så lenge det er ledige plasser ( mot et lite tillegg).

Les mer om Hotel Delle Rose

Panoramisk takterrasse

Hotel Delle Roses panoramiske takterrasse ble bygget i 2012 til stor glede for gjestene. Ellers finner man en stemningsfull bar med TV og Wi-Fi. Utenfor ligger den deilige terrassen med en havutsikt som til og med får den mest kresne landskapsarkitekt til å dra på smilebåndet. I rommet med baren spiser gjestene sin frokost (serveres som buffet), mens man skuer ut over havet, Bonassola og de omkringliggende bakkedragene som har gjort Nasjonalparken Cinque Terre så kjent over hele verden. Det serveres også lunsj her. Takterrassen ligger i 5. etasje og er tilgjengelig med heis.

- Dobbeltrom: Det er 17 dobbeltrom, hvorav fire har plass til en ekstra soveplass. Alle rommene har satellitt-TV, safe, telefon, minibar, takvifte og eget bad med toalett, hårføner og dusj. Det er havutsikt fra et par av rommene og balkonger for andre, men de fleste er uten.
- Firesengsrom: Disse rommene har de samme fasilitetene som dobbeltrommene, men består av to rom atskilt med en dør.
- Suite: Det er 5 suiter med plass til 3 personer. Alle rommene har satellitt-TV, safe, telefon, minibar, takvifte og eget bad (modernisert) med toalett, hårføner og dusj. Det er havutsikt fra et par av rommene.

Les om rommene på Hotel Delle Rose

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Delle Rose

Les personlige anmeldelser av Hotel Delle Rose som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Delle Rose. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Delle Rose

Hyggelig hotell.

Veldig hyggelig hotell som ligger i en litt mindre by men fortsatt nære Cinque Terre.
Herlig frokostbuffé på taket med vakker utsikt over havet. Bra badestrand med herlige barer og restauranter. Familievenlig hotell med hyggelig personale og fint. Nær stranden og togstasjonen.

Les mer

Hyggelig overnattingssted!

Vi trivdes veldig godt på Delle Rose! Utrolig trivelig personale, fine rom, god beliggenhet, god frokost!

Les mer

Nært havet, men fortsatt i sentrum

Les mer

Bedømmelse av Hotel Delle Rose

Les mer

Bedømmelse av Hotel Delle Rose

Les mer

Bedømmelse av Hotel Delle Rose

Les mer
 
search map