Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bonassola har en veldig interessant fortid, da det var her man i det 16. århundre fant det første dokumentet som beskriver den italienske sivilisasjonens opprinnelse.Det er alltid vært sterke bånd mellom innbyggerne og havet, og beboerne i byen har i mange år oppnådd stor suksess gjennom skipsfart - selv etter britiske styrker torpederte et lasteskip utenfor byen under andre verdenskrig. Skiper ligger fremdeles på 40/50 meters dybde, men den verdifulle jernlasten ble hentet opp for lenge siden.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Finn frem turskoene

Beundre den flotte og sjeldne kombinasjonen av hav og land som utgjør dette flotte landskapet. Dra på utflukter til nasjonalparken Cinque Terre, som grenser til dette området,og har et vidt nettverk av trustier dere kan benytte dere av. Fra Bonassola går det også mer enn 40 km lange stier som frister med fantastiske, panoramiske utsikter. Gå på jakt etter de karakteristiske Middelhavsblomstene og -fruktene som trives godt i de perfekte omgivelsene rundt badebyen. Slapp av på stranden eller besøk kapellet Madonna della Punta ute i havgapet. Imponerende nok var det i Bonassola at verdens største lasagne ble laget i 2005. Den enorme retten var 50 m² stor, og over 4000 heldige deltakere fikk smake på herligheten.

Gangtunnel til Levanto
For omtrent 5 år siden ble Bonassola og Levanto enige om å gjenåpne den nedlagte tunnelen som forbinder de to byene, noe som betyr at dere i dag kan sykle eller gå mellom de to byene uten å måtte forsere fjellene som skiller dem. Gangtunnelen, som åpner seg et par steder mot havet, er opplyst og videoovervåket, og de lokale er like begeistret for den som turistene.

Les mer om Bonassola

Bestill deres ferieovernattinger i Bonassola

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Bonassola og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map