Anmeldelser av Villa Altar

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Villa Altar

Les personlige anmeldelser av Villa Altar som ligger i Liguria. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Altar. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Toppen

Huset hadde sjel som gjorde att alle 5 voksne og 5 barn i forskjellige aldre trivdes fra start til slutt.
Stort nydelig basseng som ble flittig brukt, selv om vi også badet mye i havet. 4 dusjer og bad som gjorde innkvarteringen enkel. Nær mange flotte utflukter og nær sjøen.

Bolano som feriedestinasjon

Vi dro til fem små landsbyer og vandret mellom de to siste til Monterosso. Mye oppe og ned men fantastisk utsikt, Ports Venere en liten koselig by med gigantisk bad i klart vann.

Villa Altar
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Villa Altar
Villa
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2018
Antall reisende 5 voksne, 5 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map