Villa i Bolano i Liguria

Villa Altar

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Med over 220 m² å rutte med er det god plass til hele storfamilien i Villa Altar, og her kan dere boltre dere i den 800 m² store hagen som huser både svømmebasseng og oliventrær. Den vakre villaen er innredet i en varm og kvalitetsrik stil som ikke er for prangende, men som gir en følelse av både luksus og hjemmekos.

På grensen mellom Toscana og Liguria

Villa Altar gir dere et ypperlig utgangspunkt for spennende utflukter med 17 km til sandstrendene i Lerici og 12 km til den mellomstore kystbyen La Spezia. Hopp på toget fra sistnevnte og befinn dere i nasjonalparken Cinque Terre på under et kvarter, eller utforsk de nærmeste byene: historiske, lille Bolano (ca. 1½ km) og Ceparano (ca. 1 km).

Les mer om Villa Altar

Nyt uteområdene

Les en god bok under sitron- og olivenlundenes skygger i den enorme hagen, eller legg på svøm i det avkjølende svømmebassenget når solen står på sitt høyeste. Hagen er utstyrt med solsenger, paviljong, grill, terrasse, veranda og pergola med spiseplass, og på gårdsplassen er det plass til to biler. Det bor en liten familie på andre siden av bygningen, men deres tilstedeværelse kan man kun høre dersom de spiser middag på deres egen terrasse - dere deler hverken inne- eller uteområder (inkl. bassenget) med dem. Ellers kan det tidvis høres forbipasserende trafikk fra veien, men det er hovedsakelig en veldig fredelig plass i det grønne.

Villa med 13 soveplasser, hage og svømmebasseng
- Føl dere som hjemme i denne karakteristiske villaen som er fordelt på tre etasjer - derav to av dem har hageutgang pga. det skrånende terrenget. Nederst finner dere et vaskerom med vaskemaskin, et stort, åpent og velutstyrt kjøkken (ovn, kjøleskap, fire gassblusser, mikrobølgeovn, mm.) og et bad med toalett og dusj. Den midterste etasjen består av en stor peisestue, et treningsrom, to soverom og et bad med toalett, dusj og boblebad. Øverst i villaen ligger det to soverom (med mulighet for én ekstra oppredning i det ene - inkludert i prisen) og to bad med toalett og dusj. Leiligheten har ikke aircondition, men er utstyrt med Wi-Fi.

- I et tilbygg med egen inngang finner dere en 50 m² stor avdeling bestående av et soverom med dobbeltseng, et bad og en stue med dobbel sovesofa og kjøkkenkrok, samt en møblert terrasse. Dersom dere ønsker å leie villaen til mer enn 9 personer kommer dette tilbygget og dens 4 soveplasser med på kjøpet.

Bestill deres romslige villa på Den Italienske Riviera

Se frem til å tilbringe kvalitetstid sammen i den store hagen, og til å innta herlige måltider al fresco under pergolaen, eller nyte et glass god vin på paviljongen ved bassenget. Her får dere plass til å være sammen når dere vil det, og til å trekke dere tilbake for litt privatliv i den personlige og vakre villaen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villa Altar

Les personlige anmeldelser av Villa Altar som ligger i Liguria. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Altar. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Toppen

Huset hadde sjel som gjorde att alle 5 voksne og 5 barn i forskjellige aldre trivdes fra start til slutt.
Stort nydelig basseng som ble flittig brukt, selv om vi også badet mye i havet. 4 dusjer og bad som gjorde innkvarteringen enkel. Nær mange flotte utflukter og nær sjøen.

Les mer
 
search map