Agriturismo i Bogliasco i Liguria

Agriturismo Le Pale

Soldekket ved bassenget Restauranten Fellesterrasse En av leilighetenes private terrasse Rom Privat terrasse til rommet Le Rose Rom Leilighet Leilighet Strelizia Leilighet Gardenia Leilighetene Gli Ulivi 1+2 Leilighetene Gli Ulivi 1+2 Leilighetene Gli Ulivi 1+2 Den lille bagasjevognen på skinner fra parkeringsplassen
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her får dere både i pose og sekk, med både nærhet til havet og nok høydemetre til å kunne nyte panoramiske utsikter over det liguriske landskapet og Middelhavet. Velg mellom hotellrom eller ferieleiligheter her på Agriturismo Le Pale, og dra på utflukter til Genova og nasjonalparken Monte Portofino, kun et kvarters togtur unna.

Smak liguriske spesialiteter

Besøk Bogliasco og dens strand kun ca. 1 km unna som frister med både strand og litt byliv - mens bare ca. 400 meter fra Agriturismo Le Pale ligger både supermarkedet Basko, et apotek og en trattoria. Men du kan også velge å spise på stedets egen utmerkede restaurant. I ukedagene er den kun åpen for overnattende gjester og kun etter behov, mens i helgene er hvem som helst velkomne til å nyte de liguriske kjøttrettene og andre godbiter.

Les mer om Agriturismo Le Pale

Ankom helst i bil

Agriturismoen ligger i et bratt skråning. Parker leiebilen ved bunnen av bakken og ta den lange trappen (ca. 100 trinn) opp til resepsjonen/restauranten, mens bagasjen blir fraktet opp i bagasjevognen som går på skinner ved siden av. Den kan frakte både bagasje og mennesker dersom du ikke føler for å ta trappene. Hvis du velger å ankomme med offentlig transport (noe vi ikke anbefaler) ligger togstasjonen i Bogliasco ca. 1,3 km fra Agriturismo Le Pale.

Panoramautsikt fra både terrassen og svømmebassenget


Vel oppe kan du senke skuldrene i boblebadet eller legge på svøm i bassenget med utsikt over havet og Bogliasco. Nyt den vakre utsikten fra fellesterrassen med solsenger og internettilgang, eller gå en bedagelig tur i den frodige hagen med eksotiske orkideer og oliventrær. Bassenget og terrassen ligger på samme sted, mens boblebadet ligger oppe i et lite treningslokale med bl.a. sykkel, tredemølle og badstue (badstuen og boblebadet benyttes mot et tillegg). Stedet produserer bl.a. egen olivenolje og eget syltetøy, og i hagen finner du både grill og steinovn hvis du skulle føle for å stå for litt av matlagingen selv en dag. Avslutt dine begivenhetsrike feriedager med et glass lokal vin i hånden og utsikt over Middelhavet i solnedgang på terrassen.

Leilighetene på Agriturismo Le Pale

Dobbeltrom

Disse to rommene ligger i første etasje ved siden av hverandre og er forbundet med en dør, noe som gjør dem til en ideell løsning for en familie eller to par som reiser sammen. Begge rommene er maksimalt beregnet på to personer, men det er plass til én ekstraseng for barn under 6 år i begge rommene. Det er havutsikt fra begge rommene, og de har begge både fransk balkong og terrasse ved egen inngang. Rommene er utstyrte med aircondition, kjøleskap, satelitt-tv og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Leilighet m. 1 soverom (Orchidea, Sterlizia, Gardenia)

Denne toromsleiligheten i første eller anden etasje består av en stue med dobbeltsovesofa og kjøkkenkrok, samt et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. Det er plass til én ekstra oppredning - inkludert i prisen. Leiligheten har ovn, oppvaskmaskin (kun i denne leiligheten) og en møblert terrasse.

Leilighet m. 2 soverom (Ulivi 1)

Denne treromsleiligheten ligger ved siden av Gli Ulivi 2. De ligger begge i en bygning for seg selv i en skråning i hagen, noe som gjør at de på baksiden ligger på bakkeplan, mens fasaden føles som tredje etasje. For å komme ut til hagen må du ned et par trinn og så opp igjen. Leilighetene har begge havutsikt innefra. Hageplassen under trærne deles av de to leilighetene, men hver leilighet har sine egne hagemøbler. Leiligheten er ca. 75 m² stor og består av to soverom med dobbeltseng, en stue med kjøkkenkrok (med bl.a. ovn og oppvaskmaskin) og to soveplasser, en romslig gang med en enkeltseng og et bad med toalett, hårføner og dusj. Dermed er det plass til totalt 7 personer i leiligheten. Gli Ulivi 1 er utstyrt med aircondition, vaskemaskin og satellitt-tv.

Leilighet m. 2 soverom (Ulivi 2)

Denne treromsleiligheten ligger ved siden av Gli Ulivi 1. De ligger begge i en bygning for seg selv i en skråning i hagen, noe som gjør at de på baksiden ligger på bakkeplan, mens fasaden føles som tredje etasje. For å komme ut til hagen må du ned et par trinn og så opp igjen. Leilighetene har begge havutsikt innefra. Hageplassen under trærne deles av de to leilighetene, men hver leilighet har sine egne hagemøbler. Leiligheten er ca. 75 m² stor og består av to soverom med dobbeltseng, en stue med kjøkkenkrok (ovn og oppvaskmaskin) og to soveplasser, en romslig gang med køyeseng og et bad med toalett, hårføner og dusj. Dermed er det plass til totalt 8 personer i leiligheten. Gli Ulivi 2 er utstyrt med aircondition og satellitt-tv.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Le Pale

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Le Pale som ligger i Liguria. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Le Pale. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 29 anmeldelser fra Agriturismo Le Pale

Fantastisk utsikt!

Mange trapper opp, men man belønnes med en vidunderlig utsikt. Flott leilighet med velutstyrt kjøkken. Deilig bassengområde.

Les mer

Italiensk perle

Det ekte Italia .... fantastiske omgivelser ... den vakreste utsikten over Middelhavet ... og en fantastisk ro. Men fottøyet må være i orden .... eller så skal du også ha god tid når du går til og fra feriestedet. Vi tellte 275 trinn fra feriestedet og ned til byen.

Les mer

Gli Ulivi 2: Fint sted

Le Pale er et fint sted.
Fin utsikt, fint basseng og vennlige verter.

Vi bodde 5 personer i Gli Ulivi 2 og det var rikelig med plass.

Dessverre opplyses det at det er egne hagemøbler til hver leilighet på en felles terrasse.
Dette er IKKE tilfelle.
Det er bare ett bord, 6 stoler og 3 solsenger til to leiligheter.
De to leilighetene kan ha opptil åtte personer i hver. Det betyr at 16 personer må dele på felles møbler.
Det var veldig frustrerende å hele tiden måtte dele de få stolene/bord med den andre leiligheten hvor det bodde 7 personer mens vi var 5 personer.

Stedet er litt plaget av hva eieren mener er villsvin, som velter søppeldunker om natt.

Enten det er villsvin eller katter er ikke kjent. Vi så kattene men ingen villsvin.
På den annen side var det rotter ved terrassen om kvelden. De så vi hver kveld.

Leiligheten har svært god Wifi.
Bassenget er fint og under vårt besøk aldri fult. Alltid med plass og tilgjengelige solsenger.

Les mer

Fantastisk havutsikt

Flott beliggenhet med nydelig utsikt - Veldig flinke og hyggelig personale, spesielt eieren selv.

Les mer

Supert overnattingssted for hele familien!

Vi er en familie med to yngre skolebarn som bodde på Le Pale to netter, men hadde gjerne kunnet bo lengre. Det var et overnattingssted med praktfull utsikt både fra vår egen terrasse og den lille restauranten. Ekstra luksuriøst at man kunne bestille frokost om man ønsket. Vi spiste på restauranten en kveld og var svært fornøyde! Ren og ordentlig leilighet med mulighet for selvstendig hushold. Wi-Fi fungerte bare i et begrenset område. Gangavstand ned til sentrum med flere ulike restauranter, supermarked og herlig badested.

Vi reiser gjerne tilbake!

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Pale

Les mer
 
search map