Bo luksuriĆøst i Liguria

Camogli Relais San Damian Villa Rosmarino
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Relais San Damian ved Imperia
Nyt livet på Relais San Damian - enten i svømmebassenget med utsikt over Middelhavet og Imperias vakre bydel Porto Maurizio, eller på terrassen med et glass god vin. Det er kun 5 km ned til den private stranden i Imperia.

Oppholdets høydepunkt er utvilsomt frokosten; servert i eksotiske omgivelser som minner om Karibien. Personalet legger mye vekt på detaljer i dekorasjonen av bordene og de mange hjemmelagde marmeladene og kakene (f.eks. ricotta-terte med appelsin) med blomsterkranser og rosmarin-kvister, så eventyrlige dufter slår imot dere ved dagens start.

Villa Rosmarino ved Camogli
Med gangavstand til Camoglis stemningsfulle strandpromenade og byens karakteristiske og fargerike fasader, finner dere Villa Rosmarino - preget av vakker design og stilfull innredning. Den vakre liguriske villaen og svømmebassenget utgjør rammene for deres behagelige ferie.

Villa Rosmarino er en designerdrøm! Denne majestetiske, liguriske villaen med en fortid som olivenpresse har blitt restaurert fra top til tå, og fylt med designermøbler, kunst og kjærlighet.

Bestill deres elegante ferie i Liguria

Ta en titt i vår håndplukkede katalog stappfull med flotte ferieovernattinger i Liguria ved å bruke søkemotoren øverst på siden, og se hva som får hjertene deres til å slå litt fortere. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om gratis tips og råd - bare send oss en email ved å bruke lenken på toppen av siden eller bruk telefonnummeret til høyre på siden for å ringe oss. Med over 15 års erfaring med reiser i Italia kan vi hjelpe dere med å skreddersy den perfekte ferien deres i Liguria.

 
search map