Feriehus og hoteller i Balestrino

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Vi anbefaler spesielt å ta på turskoene og følge stien Terre Alte der du får flere muligheter til å nyte den flotte utsikten og utforske de arkeologiske utgravningene.

Balestrino, som har rundt 600 innbyggere, er todelt. Øverst ligger den gamle middelalderbyen, som en gang i løpet av det 19. århundret ble forlatt til fordel for en nyere bydel ved foten av bakken på grunn av jordskjelv. De siste beboerne forlot den gamle bydelen i 1953, og siden har den stått som en spøkelsesby og har langsomt forfalt. Men denne lille, fastfrossede tidslommen ble til et populært utfluktsmål for turister, og har på grunn av sin unike atmosfære blitt brukt til flere filminnspillinger. Av sikkerhetsårsaker kan deler av den forlatte bydelen til tider være avsperret. 

I tillegg til den unike bydelen på bakketoppen er Balestrino også et interessant reisemål i kraft av sin beliggenhet i et vidunderlig landskap som frister til herlige fotturer og sykkelturer. Det er heller ikke langt til Ligurias kyst, der du får mange gode muligheter til å gi deg i kast med lek på vannet eller avslapping på deilige strender. 

Kart over Balestrino i Liguria

Bruk eventuelt kartet til å få en oversikt over byen og området, samt beliggenheten av de hotellene og feriehusene vi tilbyr i denne delen av Liguria.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Feriehus og hoteller i Balestrino

Balestrino er et godt reisemål for deg som ønsker en ferie med masse middelalderstemning, utfluktsmuligheter og strender innenfor kort rekkevidde. Vi har allerede valgt ut de feriehusene i og rundt byen der vi mener du får de beste betingelsene for en vellykket ferie. Du finner dem alle i søkemotoren øverst på denne siden. Bare tast inn dine feriedatoer for å få en oversikt over alle ledige hoteller, ferieleiligheter og villaer i området.

Les mer om Balestrino

Sjul teksten
 
 
search map