Ferieovernattinger i Arma di Taggia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ikke langt unna Sanremo (8 km) og Imperia (20 km) finner dere Arma di Taggia og dens "moder-by" Taggia litt lengre oppe i åssidene. Her er det lett å fornemme at byen er en forlengelse av Den Franske Riviera da sommeren preges av sydlandsk stemming, badegjester og yachter nede ved de blå bølgene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

La feriedagene begynne

Besøk den vestlige delen av byen og bli sjarmert av de lave husene og folkelige torgene, eller stikk opp til Taggia for å få en pause fra badelivet samtidig som dere får oppleve en historisk bydel. Det er lett å komme seg hit da motorveisavkjørselen ikke ligger langt unna, og den nye togstasjonen ligger greit til oppe bak byen. Den gamle jernbanen delte byen og havet, men nå er den omgjort til sykkelsti så dere kan utforske kysten og nyte roen på stranden - uforstyrret av tøffende tog hver halvtime. La de minste boltre seg på lekeplassen ved strandpromenaden, og velg blant betalingsstrand og offentlig strand i Arma di Taggia.

Les mer om Arma di Taggia

Bestill deres ferieovernattinger i Arma di Taggia

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Arma di Taggia og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map