Hotell i Arenzano i Liguria

Grand Hotel Arenzano

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Den store gule Liberty-stilbygningen fra 1913 er vanskelig å overse og gir et pompøst inntrykk, akkurat som den store lobbyen hvor du finner resepsjonen. Hotellet er praktisk for deg som ønsker å bo godt og ha et flott utgangspunkt for å oppleve omgivelsene, samt ha gangavstand til byens restauranter og uteserveringssteder.

Det er både restauant og loungebar

Al Marajà Grand-Lounge Bar gir deg avkjølende drinker og ukentlige holdes det spesielle kvelder dedikert til gitte temaer. Det kan være innslag fra Andalusia, Marrakech, Asia, Brasil, osv. og uansett tema er atmosfæren på topp disse kveldene.

Restaurant La Veranda er hotellets stolthet, her du kan nyte ekte gourmetmat. Lokale produsenter, råvarer av høy kvalitet og tradisjonelle oppskrifter er det selvfølgelig på stedet. I sommermånedene, og hvis været tillater det, kan du nyte måltidene dine på terrassen. Siden restauranten også er åpen for gjester utenfra, anbefaler vi at du bestiller et bord i god tid.

Skulle du få lyst til å prøve noen av byens andre restauranter, tar det deg bare noen minutter å gå til den nærmeste restauranten. I tillegg er det flere andre å velge mellom, sammen med koselige barer, dermed kan du utvide smaksopplevelsene dine.

Les mer om Grand Hotel Arenzano

Fyll dagene med sol og strandopplevelser

Som nevnt er hotellet rett ved kysten og på den andre siden har du havet. Det er perfekt for deg som ønsker en svømmetur om morgenen. Du kan velge å tilbringe dagene ved bassenget, hvor du kan bruke solsenger og parasoller. Det er også en avdeling for barn. I perioden juni til september er det en bassengbar hvor du kan forsyne deg med kjølige drinker i dagens løp.

Hvis du ønsker å leie en strandplass, kan resepsjonen hjelpe deg med dette. De har en privat strand ca. 1½ km unna, som har blandet sand og småstein, typisk for området.

For aktive dager

Ettersom du bor så sentralt, kan du ta noen fine spaserturer i området. I sentrum er det også mulighet for å leie en sykkel hvis du foretrekker å utforske omgivelsene på to hjul. I tillegg til å være omgitt av vakker natur, har du mulighet til å besøke flere spennende steder. For eksempel kan du ta en tur til Genova, som er en veldig spennende by med et vakkert historisk sentrum. Det er også i Genova at du finner et av Europas største akvarier. Andre steder som kan anbefales er det eksklusive feriestedet Positano og hele Cinque Terre-området med de fem fargerike landsbyene.

Vel tilbake på hotellet, kan du gå en tur i treningsstudioet, som kan brukes gratis, og mot et tillegg kan du også gå til badstuen og tyrkisk bad. Du kan bestille en massasje, og denne tjenesten betales på stedet

Du kan velge et rom med havutsikt< h3>
Det er 109 rom på hotellet som er fordelt over forskjellige etasjer. Du kan velge et rom med utsikt over parken eller over havet. Alle rommene er komfortabelt innredet med aircondition, satellitt-TV, minibar, Wi-Fi, safe og bad med hårføner.

Les om rommene på Grand Hotel Arenzano

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map