Hotell i Apricale i Liguria

Hotel La Favorita

 
Hotel La Favorita er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel La Favorita er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Apricale her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ikke bare bor dere 260 m.o.h. i et klassisk italiensk hotell, men her får dere smake liguriske delikatesser ute på restaurantens deilige terrasse med flotte utsikter - og det til rimelige priser. Senk skuldrene og nyt feriedagene med et glass god vin i hånden og hele Liguria for deres føtter.

Utforsk landskapet

Med litt godvilje kan de 700 metrene opp til Apricale tilbakelegges til fots, men dere kan også nyte utsikten over byen fra den behagelige terrassen på hotellet. Dersom det derimot skulle krible litt i turskoene er det mange turstier å velge mellom som fører dere gjennom det frodige landskapet, og bilen står trygt på stedets kostnadsfrie parkeringsplass.

Dobbeltrom:
- De seks rommene er malt i lyse farger med blomster og de nye freskoene gir dem en unik karakter. De ligger i andre etasje (u/ heis) og har alle satelitt-tv, aircondition, telefon, internet, safe, minibar og et bad med toalett, hårføner og dusj/badekar. Rommene vender enten ut mot baksiden eller med utsikt mot Apricale. I et av rommene er det mulig å få satt inn én ekstraseng (barneseng er ikke tilgjengelig).

Les mer om Hotel La Favorita

Bestill deres hotellferie i Liguria

Se frem til uforglemmelige ferieopplevelser på dette sjarmerende og unike hotellet i det frodige fjellandskapet. Tilfredsstill alle sansene med herlig mat, fuglesang og en vakker utsikt på Hotel La Favorita. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map