Feriehus og hoteller i Andora

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Andora er en by som ligger relativt nærme den franske kysten mellom Capo Mele og Capo Cervo. Det er ikke bare en av de flotteste byene, men også den byen langs Ligurias kyststrekning som er mest foretrukket.

Igjennom de siste ti årene har byen faktisk mottatt "La Bandiera Blu", som er en anerkjennelse på at man her vil finne det reneste havet, flott sandstrand og at kvaliteten av serviceytelse er høy. Ved stranden kan man rusle langs fine promenader, og ute ved kysten ligger et skipsvrak fra Andre Verdenskrig.

Andora tilhører provinsen Sacona og er et ideelt sted for avslapping på de flotte sandstrendene. Byen er kjent for sitt milde klima, solrike dager, og det lune og meget klare havvannet. Her er også gode muligheter for å være litt kulturell med besøk i de nærliggende byene Alassio og Cervo. Den travle havnen i Andora er også verdt et besøk. Her kan man hver morgen se de travle fiskebåtene legge til langs kaia med dagens fangst -som også kan kjøpes direkte fra båten-.

Når mørket senker seg, kan man besøke "Il Parco delle Farfalle", hvor det ofte organiseres forskjellige aktiviteter. Langs byen går Merulaelva og på dens bredder finner man en fornøyelsespark som er velbesøkt av barn og unge. I byen finnes flere restauranter og butikker.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map