Feriebolig i Ameglia i Cinque Terre

Villa I Poggioli

<p>Terrassen til Allegretto</p>
<p>Armonia</p>
<p>Casa di Sasso</p>
<p>Brio</p>
<p>Aria</p>
<p>Casa di Sasso</p>
<p>Casa di Sasso</p>
<p>Casa di Sasso</p>
<p>Armonia</p>
<p>Armonia</p>
<p>Allegrettos stue</p>
<p>Terrassen til Allegretto</p>
<p>Til høyre Arias uteplass, i midten under fikentreet Brios uteplass og til venstre Armonias paviljong</p>
<p>Lær å lage italienske retter med et matlagingskurs</p>
<p>... eller bli med på thai-chi</p>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Førsteintrykket av de fem eksklusive leilighetene i Villa I Poggioli er imponerende. Restaureringen i 2011 var svært gjennomført og innredningen er som følge preget av en romantisk stil og tonnevis av personlighet.

Bo i leiligheter med det lille ekstra

Villa I Poggioli ligger i fiskegrenden Bocca di Magra på grensen mellom Toscana og Liguria. Byens strand, marina, tre restauranter (bl.a. "La Lucerna di Ferro"), kjøpmann og isbar kan nås til fots da det kun er 1 km ned dit. Villa I Poggioli har valgt å tilby sine gjester det "lille ekstra" for å sikre en vellykket ferie: gratis privat parkering, høy standard, antikke møbler, deilige uteområder og vaskemaskin, oppvaskmaskin, aicondition og Wi-Fi i alle leilighetene. To av dem har til og med tørketrommel, og ellers er den en felles tørkeplass i hagen. Vennligst bemerk at leilighetene har fri ankomstdag. Stedet ligger i et vakkert naturområde og det er lett å besøke Cinque Terre herfra - og utrolig herlig å returnere til denne rolige oasen etter et besøk i de populære og folksomme kystbyene i Cinque Terre. Utleieren av Villa I Poggioli stiller også sykler til deres disposisjon - to nyere terrengsykler og et par alminnelige sykler. Dersom du vil benytte deg av dette tilbudet kan du nevne dette ved bestilling.

Les mer om Villa I Poggioli

Gi ferien litt ekstra krydder...

Den herlige vertinnen Rossella tilbyr når matlagingskurs på stedet. De arrangeres kl. 10:30 om formiddagen og varer ca. halvannen time. Bare avtal nærmere med vertinnen minst to dager i forveien. Under kurset får du muligheten til å måle krefter med det italienske kjøkkenet - og hvis du ønsker det er du velkommen til å smake på resultatene etterpå. Matlagingskursene er for 1, 2 eller maks. 3 personer. Avtal nærmere med Rossella ved ankomst for planlegging og priser.

Thai-chi for kropp og sjel

Kom i kontakt med din indre energi med timer i thai-chi, som skaper balanse mellom kropp og sjel. Timene arrangeres som oftest onsdag kveld kl. 18:00 og krever forhåndsbestilling. Leksjonen varer ca. halvannen time og det tilbys forfriskninger til deltakerne (maks. 3 personer). Dette kan du også avtale nærmere med Rossella ved ankomst.

Tett på et deilig vinområde

Det som ikke mange tenker på er at det produseres gode viner i "Le Terre di Lvnae". Som gjest på Villa I Poggiolo har du mulighet til å besøke vingården Ca' Lvnae fra 1700-tallet, som også har et museum. Her kan du også lære mer om fremstillingen av Fiorella Stoppa og besøke urtehagen. Besøket avsluttes med en vinsmaking. Ca' Lvnae kan besøkes mandag til lørdag mellom kl. 9-13 og 14:30-19:30. Hør med resepsjonen så får du vite alt du behøver.

Leilighetene på Villa I Poggioli

Treromsleiligheten Armonia m/ balkong, terrasse & 4 soveplasser

Moderne og stilfull treromsleilighet på omtrent 50 m² i andre etasje. Leiligheten består av to soverom med dobbeltseng, en stue med kjøkkenkrok og spiseplass til fire personer, og et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med aircondition (mot tillegg), Wi-Fi, LCD satelitt-tv, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Armonia har egen balkong (utgang fra soverommet) med litt havutsikt samt en terrasse i hagen (spisebord og fire stoler) som er reservert til denne leiligheten (ca. 20 meter fra hovedinngangen).

Ettromsleilighet Aria m/ terrasse & 2 soveplasser

Moderne og stilfull ettromsleilighet på omtrent 33 m² i andre etasje. Leiligheten består av et stort rom delt i to, med dobbeltseng i den ene enden og dagligstue med kjøkkenkrok og spiseplass i den andre enden. Utover det er det et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med aircondition (mot tillegg), Wi-Fi, LCD satelitt-tv, vaskemaskin, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Aria har en liten møblert terrasse (ca. 20 meter fra hoveddøren) reservert til denne leiligheten.

Toromsleilighet Allegretto m/ stor terrasse & 2/4 soveplasser

Moderne og stilfull toromsleilighet på omtrent 43 m² i første etasje. Leiligheten består av et soverom med dobbeltseng (justerbar) og dagligstue med dobbel sovesofa, kjøkkenkrok og spiseplass til fire personer, samt et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition (mot tillegg), Wi-Fi, LCD satelitt-tv, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Allegretto er den leiligheten med flottest uteområde; en stor terrasse med solsenger, spiseplass og direkte utgang fra leiligheten.

Toromsleiligheten Brio m/ terrasse og 2/4 soveplasser

Moderne og stilfull toromsleilighet på omtrent 43 m² i første etasje. Leiligheten består av et soverom med dobbeltseng, en stue med dobbel sovesofa, kjøkkenkrok og spiseplass, samt et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med aircondition (mot tillegg), Wi-Fi, LCD satelitt-tv, vaskemaskin, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Brio har en liten møblert terrasse (ca. 20 meter fra hoveddøren) reservert til denne leiligheten.

Toromsleilighet Casa di Sasso m/ terrasse og 2 soveplasser

Romantisk og stilfull toromsleilighet på omtrent 40 m² fordelt på to etasjer. Leiligheten består av et kjøkken med spiseplass i nederste etasje, og herfra får dere direkte utgang til en møblert terrasse. I andre etasje er det et soverom med dobbeltseng, balkong med havutsikt / Magras elvemunning utmunning og et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med aircondition (mot tillegg), Wi-Fi, LCD satelitt-tv, vaskemaskin, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villa I Poggioli

Les personlige anmeldelser av Villa I Poggioli som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa I Poggioli. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 19 anmeldelser fra Villa I Poggioli

Supert sted

Kjempefint sted med god beliggenhet i et trivelig område.

Les mer

Bedømmelse av Villa I Poggioli

Les mer

Bedømmelse av Villa I Poggioli

Les mer

Bedømmelse av Villa I Poggioli

Les mer

Bedømmelse av Villa I Poggioli

Les mer

Fantastisk område

En flott ferie som ble krydret med en fantastisk vertinne på stedet
Hvis du ønsker å oppleve det ekte Italia, da er dette stedet. Hadde det vært en sandstrand, 100 meter fra stedet, kunne vi ikke ha ønsket oss mer

Les mer
 
search map