Hotell i Ameglia i Cinque Terre

Hotel Sette Archi

Utsikten fra hotellet Stranden i nærheten av hotellet Stranden i nærheten av hotellet Utsikten fra rommene med havutsikt
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På Hotel Sette Archi mangler ingenting. Utsikten til marinaen, elva Magra og Marmorfjellene i bakgrunnen ligner et maleri, og gjør at man nesten ikke har lyst til å reise herfra. Og med både promenade, strand og trafikk-fri by med butikker og restauranter rett på dørstokken, kan man vel si at Hotel Sette Archi ligger midt i smørøyet. Hotellet har også et flott svømmebasseng i bakhagen

Bo like ved marinaen

Hotellet med de syv arkade-buene (Sette Archi) består av en suvenirbutikk, restaurant og hotell. Ved inngangen til hotellet er det et bord og noen stoler for å nyte en forfriskning - på baksiden av hotellet er det også en hage med bord og stoler. På hotellets østvendte terrasser og uteområder kan dere nyte solen i morgentimene frem til etter middagstid. Det bør også nevnes at oppholdet kan bestilles med halvpensjon (min. 3 netter), frokosten blir servert som buffet og kjæledyr er velkomne på hotellet. Barn er også hjertelig velkommen på hotellet, men hotellet henvender seg mest til par og båtfolk som ankommer marinaen rett utenfor døren.

Les mer om Hotel Sette Archi

Spasér til sandstranden

Hotellet tilbyr også gratis bruk av sykler så dere kan utforske lokalområdet. Alternativt kan dere gå til stranden (ca. 200 meter fra hotellet - det er både en privat og en offentlig del) eller ta turistbåten til de omkringliggende byene. Dere kan for eksempel besøke den lille lagunen Porto Corvo som er kåret til å være en av Italias 20 vakreste strender (det kan nås til fots på ca. 45 min. eller med båt). Hotellet har ingen privat parkering, men ca. 150 meter fra hotellet er det en stor kommunal parkeringsplass som er gratis året rundt med unntak av sommermånedene.

Standard-rom
- De 9 Standard-rommene har utsikt over grønne områder på baksiden av hotellet. Alle rommene har aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, hårføner og dusj. I tillegg til disse 9 dobbeltrommene finnes i denne kategorien to trippelrom og noen enkeltrom.
Rom med havutsikt
- Disse rommene har havutsikt (utsikt over marinaen, Magraelva, havet og Marmorfjellene). Alle rommene har aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, hårføner og dusj. I tillegg til disse dobbeltrommene finnes i denne kategorien et enkelt trippelrom.
Rom med balkong og havutsikt
- Disse 5 rommene har balkong og havutsikt (utsikt over marinaen, Magraelva, havet og Marmorfjellene). Rommene ligger enten i 2. eller 3. etasje og er alle utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, hårføner og dusj. Ekstra soveplasser er ikke mulig.
Rom med stor terrasse og begrenset havutsikt
- Dette ene rommet har en stor terrasse med utsikt over bakkelandskapet og litt havutsikt. Rommet ligger i 3. etasje og er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, hårføner og dusj. Ekstra soveplasser er ikke mulig.
Junior Suite med terrasse og havutsikt
- Det er bare én junior suite og den ligger i andre etasje. Den har havutsikt (utsikt over marinaen, Magraelven, sjø og Marmorfjellene), aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, hårføner og dusj. Dette rommet har plass til to ekstra soveplasser.

Rommene på Hotel Sette Archi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map