Hotell i Ameglia i Cinque Terre

Hotel Sette Archi

Utsikten fra hotellet Stranden i nærheten av hotellet Stranden i nærheten av hotellet Utsikten fra rommene med havutsikt
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På Hotel Sette Archi mangler ingenting. Utsikten til marinaen, elva Magra og Marmorfjellene i bakgrunnen ligner et maleri, og gjør at man nesten ikke har lyst til å reise herfra. Og med både promenade, strand og trafikk-fri by med butikker og restauranter rett på dørstokken, kan man vel si at Hotel Sette Archi ligger midt i smørøyet. Hotellet har også et flott svømmebasseng i bakhagen

Bo like ved marinaen

Hotellet med de syv arkade-buene (Sette Archi) består av en suvenirbutikk, restaurant og hotell. Ved inngangen til hotellet er det et bord og noen stoler for å nyte en forfriskning - på baksiden av hotellet er det også en hage med bord og stoler. På hotellets østvendte terrasser og uteområder kan dere nyte solen i morgentimene frem til etter middagstid. Det bør også nevnes at oppholdet kan bestilles med halvpensjon (min. 3 netter), frokosten blir servert som buffet og kjæledyr er velkomne på hotellet. Barn er også hjertelig velkommen på hotellet, men hotellet henvender seg mest til par og båtfolk som ankommer marinaen rett utenfor døren.

Les mer om Hotel Sette Archi

Spasér til sandstranden

Hotellet tilbyr også gratis bruk av sykler så dere kan utforske lokalområdet. Alternativt kan dere gå til stranden (ca. 200 meter fra hotellet - det er både en privat og en offentlig del) eller ta turistbåten til de omkringliggende byene. Dere kan for eksempel besøke den lille lagunen Porto Corvo som er kåret til å være en av Italias 20 vakreste strender (det kan nås til fots på ca. 45 min. eller med båt). Hotellet har ingen privat parkering, men ca. 150 meter fra hotellet er det en stor kommunal parkeringsplass som er gratis året rundt med unntak av sommermånedene.

Standard-rom
- De 9 Standard-rommene har utsikt over grønne områder på baksiden av hotellet. Alle rommene har aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, hårføner og dusj. I tillegg til disse 9 dobbeltrommene finnes i denne kategorien to trippelrom og noen enkeltrom.
Rom med havutsikt
- Disse rommene har havutsikt (utsikt over marinaen, Magraelva, havet og Marmorfjellene). Alle rommene har aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, hårføner og dusj. I tillegg til disse dobbeltrommene finnes i denne kategorien et enkelt trippelrom.
Rom med balkong og havutsikt
- Disse 5 rommene har balkong og havutsikt (utsikt over marinaen, Magraelva, havet og Marmorfjellene). Rommene ligger enten i 2. eller 3. etasje og er alle utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, hårføner og dusj. Ekstra soveplasser er ikke mulig.
Rom med stor terrasse og begrenset havutsikt
- Dette ene rommet har en stor terrasse med utsikt over bakkelandskapet og litt havutsikt. Rommet ligger i 3. etasje og er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, hårføner og dusj. Ekstra soveplasser er ikke mulig.
Junior Suite med terrasse og havutsikt
- Det er bare én junior suite og den ligger i andre etasje. Den har havutsikt (utsikt over marinaen, Magraelven, sjø og Marmorfjellene), aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, hårføner og dusj. Dette rommet har plass til to ekstra soveplasser.

Rommene på Hotel Sette Archi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Sette Archi

Les personlige anmeldelser av Hotel Sette Archi som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Sette Archi. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 39 anmeldelser fra Hotel Sette Archi

Hyggelig familiehotell med en veldig god restaurant

Helhetsinntrykket er at det er et veldig hyggelig hotell med en familiær atmosfære.
Rommet vi hadde var med balkong med utsikt over vannet, veldig bra!
Bassengområdet helt ok, hyggelig å kunne ligge der noen timer etter å ha vært på stranden, eller vært på tur.

Les mer

Sette Archi

Greie rom med god aircondition. Hyggelig betjening. Flott badestrand like ved. Noe begrenset med buss fra La Specia og Salzana til Bocco De Magra (Hotellet) - vanskelig å skjønne bussavganger.

Les mer

Ekte gjestfrihet!

Vi bodde i netter i juni/juli på Sette Archi, i dobbeltrom med stor terrasse og begrenset havutsikt. Vi ble advart om at rommet var lite, men slik opplevde ikke vi det. Terrassen var herlig, og havutsikten ikke fullt så begrenset som det høres ut som i beskrivelsen. Vertinnen Maria tok svært vennlig imot oss og våre to hunder og viste stor gjestfrihet under hele vårt opphold. Francesco i resepsjonen/baren ble våre hunders favoritt (og de hans), kanskje mest fordi han ofte kom og hilste på og bød på kjeks.

Vi inntok frokostene våre i hotellets uteservering på fremsiden (der middagen også serveres). Bufféten ble servert i frokostrommet og var av normal italiensk frokoststandard, med frokostblandinger og tilbehør, godt brød med ost, skinke og salami, kaker og croissanter. Kaffen som stod på termos var relativt god (vi oppdaget at det var nescafé). I tillegg var det bra at man kunne bestille "skikkelig" italiensk kaffe om man ville.

Hotellets restaurant er en opplevelse i seg selv. Gå ikke glipp av grillbufféten hver fredag med alle tenkelige forretter og tilbehør pluss masse grillet fisk og skalldyr (mye bra) serveres ved bordene. Det betyr også at alle får smake alt, og det er ikke lite. Prøv gjerne også å spise noe fra den vanlige menyen da kokken Alberto (Marias mann) er en skikkelig trollmann på kjøkkenet.

Byen Bocca di Magra er en italiensk badeby. Vi la ikke spesielt merke til andre utenlandske turister (selv om det bodde noen andre på hotellet vårt), men det var ganske mange italienske turister. Det finnes også mange andre gode restauranter i byen. Det er også nært bademuligheter i havet, da det et par hundre meter fra hotellet finnes både betalingsstrand og gratisstrand.

Les mer

Vakkert rolig hotell med sjarm

Hotellet ligger rett ved siden av marinaen med gangavstand til stranden. Fint sted å nyte som et par. Ikke mange turister, men mange lokale italienere på ferie. Hotellet er rolig på rommene, men det er alltid liv på terrassen eller ved bassenget. Søte verter, tross alt, prøver å snakke engelsk. Fin frokost og alltid rene rom.

Les mer

Flott opphold

Hotellet hadde den mest sentrale beliggenhet i den lille byen Castelnuovo Magra. De ansatte var svært vennlige og imøtekommende, og hotellet fremstått som et unikt sted med en lang historie. Det var flott å sitte på balkongen og nyte utsikten over havnen, havet og fjellene!

Les mer

Deilig, lite familiehotell

Hotel Sette Archi er et veldig deilig, lite og overskuelig hotell rett ved havnen i Bocca di Magra.
Havneområdet er for øvrig bilfritt.
Et rom med altan og utsikt over havnen og Carrara-fjellene i bakgrunnen er verdt alle pengene.
De to strendene som ligger rett ved byen er meget små, den ene er betalingsstrand, den andre gratis.
Vi savnet et kjøleskap på rommet, men fant ut at det var et gjestekjøleskap med fryser rett ved frokostrestauranten.

Les mer
 
search map