Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ameglia med sine 5000 innbyggere, er landskapsmessig veldig interessant: På den ene side, finner du elva Magra, som har sitt delta i landsbyene Bocca di Magra og Fiumaretta di Ameglia - begge disse landsbyene er svært stemningsfulle og har sandstrender (begge med blått flagg). På den andre siden av byen finner man fjellet Montemarcello med den historiske byen av samme navn, som er blitt hedret med en plass på den offisielle listen over Italias vakreste middelalderbyer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En middelalderby

Middelalderbyen Ameglia ligger plassert høyt hevet over havet, og gjemmer på en fredelig og godt bevart bykjerne. Her kan man nyte historiens tause språk - fest og farger skal man ikke regne med å få her. Til gjengjeld byen tilbyr byen et par spisesteder. Landsbyen har både en vakker kirke og en festning, og fra begge stedene er det en fin utsikt mot Marmorfjellene. Når man lar seg føre rundt de små, trange veiene dukker det hyggelige torgplasser. Det er et par spisesteder og så ligger det en kafè på Piazza della Libertà. Det finnes også flere turruter i lokalområdet.

Les mer om Ameglia

Cinque Terre og La Spezia

Kun 15 km fra den liguriske neststørste by, flåtestasjonen, La Spezia, og på den andre siden av La Spezia ligger den verdensberømte Nationalpark Cinque Terre, med sine fem maleriske fiskeleier og gode vandremuligheter.

Bestill deres ferieovernattinger i Ameglia

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Ameglia og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map