Feriebolig i Albenga i Liguria

Residence Borgomare

 
Residence Borgomare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Borgomare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Albenga her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Langs kystveien, få km fra byen Albenga finner man denne behagelige nybyggede boligen med svømmebasseng og barnebasseng, som er oppført i karakteristiske klare og varme farger typisk for Liguria

Leiligheter fordelt op små hus med alt av fasiliteter

På Residence Borgomare er det totalt 34 pent innredede leiligheter som er fordelt i mindre hus rundt en felles park, hvor det også finnes svømmebasseng og barnebasseng med solsenger og en lite lekeplass til de minste barna. Et godt sted for barnefamilier som ønsker et familievennlig sted i det flotte Liguria, og det hjelpsomme personalet i resepsjonen står til rådighet med hjelp og spørsmål. På stedet er det også en restaurant og mulighet for å leie sykler

Les mer om Residence Borgomare

God badestrand 1 km unna

Det finnes gode handlemuligheter i Albenga -ca 2 - 3 km herfra-, samt at det finnes en flott badestrand ca 1 km unna. Det er også strand i umiddelbar nærhet, men den kan ikke anbefales.

Moderne leiligheter

Leilighetene er moderne innredet, og har aircondition, kjøkken, satelitt-tv, safe, bad med dusj, samt balkong eller terrasse. Leilighetene er ikke innredet til at flere par bor sammen, men primært til foreldre med barn. Leilighetene har beliggenhet på første- eller andre etasje og noen i messanin, og kan ha soverom med skråtak. Hver leilighet har en privat parkeringsplass.

Les om leilighetene på Residence Borgomare

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Borgomare

Les personlige anmeldelser av Residence Borgomare som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Borgomare. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Residence Borgomare

Bedømmelse av Residence Borgomare

Les mer

Bedømmelse av Residence Borgomare

Les mer

Bedømmelse av Residence Borgomare

Les mer

Bedømmelse av Residence Borgomare

Les mer

Bedømmelse av Residence Borgomare

Les mer

Bedømmelse av Residence Borgomare

Les mer
 
search map