Hotell i Albenga i Liguria

B&B San Teodoro

Rom 3 Rom 2 Rom 1 Felles stue Over dørterskelen og inn i historiske omgivelser
 
B&B San Teodoro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B San Teodoro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Albenga her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Albenga viser stolt frem sine spor fra Rommeriket. Utenfor døren finner du lokale delikatessebutikker, kafèer, spisesteder og flere butikker.

Historiske spor og antikke møbler

Steintrappen, veggmaleriene, antikke møbler og andre historiske spor gjør deg ydmyk når du trer inn dørterskelen. Nede i første etasje sjekker man inn og finner diverse informasjon om Albenga og utflukter i området. Den store steintrappen fører opp til en elegant stue i 2. etasje hvor det finnes vannkoker, kopper, teposer og en beholder med kaldt drikkevann. Alt gratis. Fra den siste stuen er det inngang til alle tre rom. Her finnes det ingen heis, men det er gratis wifi i alle rom.

Les mer om B&B San Teodoro

Rom 1
- Elegant rom i lyse farger og med antikke møbler, tv og aircondition. Badet har toalett, hårføner og dusj. I dette rommet er det ikke mulighet for ekstrasenger.

Rom 2
- Elegant rom i lyse farger og med antikke møbler, parkettgulv, tv og aircondition. Badet har toalett, hårføner og dusj. I dette rommet er mulighet for èn ekstraseng.

Rom 3
- Romslig og elegant rom i lyse farger og med antikke møbler, veggmalerier, parkettgulv, tv og aircondition. Det store badet har toalett, to vask, hårføner og badekar. I dette rommet er mulighet for to ekstrasenger.

Frokost
På selve stedet serveres det ikke frokost, da det utover rommene og stuene ikke finnes noen kjøkkenfasiliteter. Til gjengjeld får du lov til å oppleve byen våkne ved den lokale kafeen som ligger rundt hjørnet (ca. 30 m fra B&B San Teodoro.) På denne hyggelige kafeen med sitteplasser, kan du levere din frokostkupong som du får fra verten. Her får du servert en lett italiensk frokost som gjerne består av en cappuccino (eller en annen type kaffe) og frisk croissant.

Sjul teksten
 
 
search map