Feriebolig i Alassio i Liguria

Terrazza Leoma

 
Terrazza Leoma er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Leoma er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Alassio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ønsker du å komme deg bort fra den verste hurlumheien og sommerstyret vil nok Terrazza Leoma leve opp til dine forventninger. Det er snakk om en privat kvalitetsleilighet i et fredelig boligstrøk i utkanten av Alassio, et lite stykke oppe i bakkedragene. Her får du den mest fortryllende utsikten over Alassio, Middelhavet og øya Gallinara, som med sin karakteristiske fasong som en kjempeskilpadde dukker opp fra det blå havet. Du kommer til å elske denne utsikten, som du kan nyte fra terrassen og hagen der du også finner en spiseplass. Her er det gode muligheter for å tilbringe gylne feriestunder sammen med familien.

Den perfekte beliggenheten

Leiligheten ligger en smule tilbaketrukket, men du kommer likevel enkelt ned til sentrum av Alassio. Det er ca. 1 km ned til byen og stranden, men da tilbaketuren fort kan gi gangsperr i både lår og legger anbefaler vi å ta bilen. Eieren av leiligheten stiller ikke bare med en parkeringsplass til din disposisjon på selve stedet, men også nede i sentrum av Alassio, noe som er svært uvanlig. Men det er absolutt et godt tilbud da det ellers på enkelte tidspunkter av året og på dagen kan være helt umulig å finne ledige parkeringsplasser i Alassio.

Les mer om Terrazza Leoma

Din kvalitetsleilighet på Den Italienske Riviera

Leiligheten, som ligger i første etasje, er ca. 50 m² stor og har en lekker finish over seg. Det er direkte utgang til terrassen og hagen fra både stuen og soverommet. Stuen rommer en sovesofa av god kvalitet for to personer, spiseplass til fire personer, satellitt-tv og en velutstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap/fryseboks, oppvaskmaskin, komfyr/induksjons-kokeplater, mikrobølgeovn, kaffemaskin og brødrister. Fra stuen kommer du inn i en gang som fører videre til et flott og romslig bad med toalett og stor dusj med foss-effekt. Soverommet er utstyrt med en dobbeltseng, satellitt-tv og et stort walk-in-closet (her får du virkelig i pose og sekk). Det er til og med Wi-Fi, strykefasiliteter, gulvvarme, barnestol og barneseng. Det er ikke aircondition i leiligheten, men til gjengjeld ligger eiendommen litt hevet her oppe i bakkedragene, der den milde sommerbrisen som regel gir grunnlag for behagelige temperaturer.

Sjul teksten
 
 
search map