Hotell i Alassio i Liguria

Hotel Toscana

 
Hotel Toscana er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Toscana er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Alassio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i Alassio, 80 meter fra stranden og i gangavstand fra byens historiske handlegate Budello, finner dere dette 5-etasjers familievennlige velvære-hotellet som tar imot dere med åpne armer og deilige rom.

Bli tatt imot som gamle venner

Trestjerners-hotellet er ytterst populært hos sine kunder, og det er ikke bare på grunn av de gode fasilitetene, men den hjertelige mottakelsen har også mye å si. Parker leiebilen i den forhåndsbestilte garasjen eller parkeringsplassen på stedet (mot tillegg) eller kostnadsfritt på den andre parkeringsplassen 200 meter unna, og ta heisen opp til deres svale balkong-rom. Få opp pulsen i treningsrommet, eller senk skuldrene i det moderne velværesenteret i arabisk stil (gratis for hotellets gjester) der dere kan nyte diverse skjønnhets- og fysioterapeutiske behandlinger (mot betaling). La de minste boltre seg på lekeplassen eller i lekerommet med tegnefilmer, forskjellige leker og spill, et boblebad for barn, underholdning på kvelden (på italiensk), bord, stoler og muligheter til å låne barnestoler, barnevakt, barneseng, sykler med barneseter og barnevogner. Få hjelp til hva det måtte være i den døgnåpne resepsjonen og benytt dere av gratis Wi-Fi over hele hotellet.

Les mer om Hotel Toscana

Spis godt og økologisk

Unn dere en herlig forfriskning i lounge-baren før middag i hotellets egen restaurant 'La Vecchia Maremma' - der deler av råvarene hentes fra deres egen gård sør i Toscana. Her vil dere få oppleve et fokus på lokale og (så godt som det er mulig) økologiske varer, noe som har skaffet restauranten en pris for dens innsats med å bl.a. sortere avfall, ikke bruke plast og støtte lokale produsenter. De har også lagt mye arbeid ned i meny-planleggingen som endres hver dag med en 14-dagers rotasjon med varierende retter og et utvalg av toscanske viner. Velg mellom å bestille halvpensjon eller å spise a la carte. Frokosten serveres i hotellets frokostsal med de samme prinsippene; lokalt og fortrinnsvist økologisk, men her som buffet med mulighet for å få en fersklaget omelett på tallerkenen. På solrike dager - altså de fleste dager i året - kan dere nyte frokosten ute på hotellets lille terrasse som er en forlengelse av frokostsalen.

Bestill deres familievennlige badehotell

Se frem til herlige dager med hele familien på Hotel Toscana. Nyt det varme klimaet på stranden eller i det svale hotellet med aircondition og et hav av tilbud til både store og små. Glem for all del ikke et besøk i den flotte restauranten! Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Rommene på Hotel Toscana

Dobbeltrom Michelangelo med balkong

Hotellet har omtrent 40 rom i denne kategorien, og de er alle innredet i same, elegante stil. De er utstyrte med aircondition (varm eller kald luft), takvifte, Wi-Fi, kjøleskap, LCD-tv med satelittkanaler, safe og et bad med toalett, hårføner og badekar eller dusj med vannmassasjefunksjon. Alle rommene har privat balkong. Her er også plass til å sette inn to ekstra oppredninger og man får da totalt 4 soveplasser på rommet.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Toscana

Les personlige anmeldelser av Hotel Toscana som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Toscana. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Toscana

Les mer
 
search map