Hotell i Alassio i Liguria

Hotel Rosa

Eksempel på rom: <em>Rosa Blu</em> Den rosa himmelen Saltgrotten Sauna Treningsstudio
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bare et par skritt unna hovedgaten Budello og dens store utvalg av restauranter og butikker for hele familien, finner dere Hotel Rosa. Familien Masoero har drevet denne perlen siden 1954, men heldigvis har de pusset godt opp flere ganger siden de flyttet hit fra Piemonte for lenge siden.

Hotellets fasiliteter

Etter et par dager med sightseeing kommer dere nok til å sette pris på spa-avdelingen til Hotel Rosa. I tillegg til to soldekk tilrettelagt for avslapning med solsenger, finner dere en deilig velværeavdelig med sauna, tyrkisk bad og et boblebad med vakker utsikt (benyttes mot tillegg). Ellers byr hotellet også på et tv-rom med storskjerm, hage med lekeplass, to takterrasser med havutsikt, heis, et lite konferanselokale og sykkelutleie. Kjæledyr er tillatt, men kun av den mindre sorten. Den private stranden ligger rett ved siden av hotellet, og her kan dere leie solsenger og parasoller mot betaling. I resepsjonen snakkes det - i tillegg til italiensk - både engelsk, tysk og fransk. La bilen stå i garasjen med plass til opptil 20 biler (benyttes mot betaling).

Les mer om Hotel Rosa

Bo på et familievennlig hotel

Hotel Rosa er spesielt tilpasset barnefamiiler, med et fargerikt lekerom og en terrasse med husker og andre lekestativ på lekeplassen i hagen. Sandstranden kan nås via hotellhagen så dere slipper å krysse veien, og bukten er langgrunn og passer fint for de svømmende smårollingene. Hotellet arrangerer underholdning for barna én gang i uken i sommermånedene, og foreldre får tilgang til kjøleskap døgnet rundt, barnesenger, babybad, barnestoler, trillevogner og sykkelsete for barn, samt et barnevaktstilbud.

Slapp av på behagelige rom

Hotellet har totalt 52 rom, og alle har aircondition, safe, satellitt-TV (LCD), internett (W-LAN) og et bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Rommene er delt inn i tre kategorier som er oppkalte etter fargene de er dekorerte med. Enkeltrommene er i Rosa Bianca eller Rosa Blu kategorien.

Les om rommene på Hotel Rosa

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map