Hotell i Alassio i Liguria

Hotel Milano

Hotel Milano ligger midt i byen og praktisk talt <em>på</em> stranden Hotel Milano (det hvite bygget) ligger helt nede ved vannkanten
 
Hotel Milano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Milano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Alassio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotellet ligger midt i Alassio sentrum rett ved et livlig torg, og herfra kan dere velge å gå ned på sandstranden (som for øvrig er en av Ligurias beste) eller opp i Alassios kjente handlegater Il Burdello.

La feriedagene begynne

Hotel Milanos sentrale beliggenhet er super med tanke på havutsikt og korte avstander, men kan resultere i litt støy fra folkelivet på torget. Ta del i festlighetene her på sommerskveldene, og nyt den innbydende stemningen på dagtid. Bask dere i solen på den flotte sandstranden foran hotellet, der dere kan bestille strandservice (to solsenger og en parasol) til rabattpris gjennom hotellet, og betale direkte på stranden. La leiebilen stå på hotellets parkeringsplass (ca. 500 m unna, mot betaling, bestilles på forhånd) - det er ellers dyrt og vanskelig å finne parkering i Alassio om sommeren og i godværshelger. Hopp på toget til den velbevarte middelalderbyen Albenga eller livlige Imperia fra togstasjonen (800 m unna).

Les mer om Hotel Milano

Spis godt

Frokosten serveres som buffet i frokostrestauranten med havutsikt. Nyt middag a la carte eller ved halvpensjon (bestilles på stedet) i hovedrestauranten som holder åpent mesteparten av året, og beundre den blendende havutsikten herfra også.

Bestill deres sentrale hotellrom

Sørg for å være der det skjer med et opphold på Hotel Milano. Bo på strandhotellet midt i Alassio og senk skuldrene i solen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Rommene på Hotel Milano

Dobbeltrom med havutsikt fra siden

Hotellet har 6 rom uten balkong, men med havutsikt fra siden - og hele 24 rom med balkong og havutsikt (enten direkte eller fra siden). Rommene er rene og pene, men en smule daterte. Alle rommene har lcd-tv, takvifte (ikke aircondition), et lite kjøleskap og et bad med toalett og dusj. Enkelte rom har plass til opptil to ekstrasenger.

Dobbeltrom med balkong og havutsikt (direkte eller fra siden)

Hotellet har 6 rom uten balkong, men med havutsikt fra siden - og hele 24 rom med balkong og havutsikt (enten direkte eller fra siden). Rommene er rene og pene, men en smule daterte. Alle rommene har lcd-tv, takvifte (ikke aircondition), et lite kjøleskap og et bad med toalett og dusj. Enkelte rom har plass til opptil to ekstrasenger.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Milano

Les personlige anmeldelser av Hotel Milano som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Milano. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Great location!

We chosed the hotel Milano because of the location and option to have an extre bed.
Hotel corresponded to our expectations. IT was quite old and could need a renovation.
However we enjoyed our stay and appreciated the beach which in My opinion is one if the best in Liguria. Breakfast was normal italian style, so quite basic.
To summariske Hotel was Good value for the money and We might consider going back on our next visir to Alassio.
Thanks.


Les mer
 
search map