Hotell i Alassio i Liguria

Grand Hotel Spiaggia

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det beste med hotellet er beliggenheten og selv om hotellet ligger så nær stranden, er det et lite utendørsbasseng. Dette sammen med en terrasse finner du på taket, hvor du kan sette deg ned med noe å drikke mens du nyter den vakre utsikten over omgivelsene.

Perfekt strand

Alassio er et populært strandområde ettersom det er en fin strand og et bra natteliv. Grand Hotel Spiaggia ligger ved strandpromenaden og tilbyr en privat strand, hvor du kan leie en strandplass om sommeren og når været tillater det. Bassenget (7x5 m) ligger på taket, og er åpent mellom juni og september, avhengig av været. Du er velkommen til å utforske og teste flere av kystens små badebyer.

Les mer om Grand Hotel Spiaggia

Byens natteliv innen gangavstand

Ettersom du bor sentralt, kan du gå til byens barer og utendørsrestauranter. Du har flere restauranter og barer innenfor 400 meter. I Alassio er det supermarkeder og butikker av ulike slag.

Skulle du foretrekker å spise hjemme, serverer hotellets restaurant både nasjonale og internasjonale retter. Restauranten er åpen til lunsj og middag. Fra matsalen som ligger øverst har du nydelig havutsikt.

Komfortable rom

Rommene er utstyrt med aircondition (juni til september), satellitt-TV, safe, minibar og Wi-Fi. Badet har dusj eller badekar og hårføner.
Parkering er tilgjengelig mot avgift, og hvis du ankommer uten bil, har du togstasjonen ca. 700 meter unna.

Les om rommene på Grand Hotel Spiaggia

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Grand Hotel Spiaggia

Les personlige anmeldelser av Grand Hotel Spiaggia som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Grand Hotel Spiaggia. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Grand Hotel Spiaggia

Bedømmelse av Grand Hotel Spiaggia

Les mer

Bedømmelse av Grand Hotel Spiaggia

Les mer
 
search map