Hotell i Alassio i Liguria

Grand Hotel Alassio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Grand Hotel Alassio er et "klassisk" hotell som er populært på grunn av sin fine beliggenhet. Selve bygningen er flott og stilfull, og når alle lyktene tennes på kveldstid er stemningen nesten magisk.

Luksus og komfort på alle måter

Den 5-stjerners hotellet byr på alle bekvemmeligheter du måtte behøve for å få en deilig ferie. I tillegg til de fine rommene er det bar, restaurant og en såkalt beach-club på hotellet. Og det er nettopp sistnevnte som er hotellets naturlige samlingspunkt der du kan koble av med litt godt å drikke mens du nyter utsikten. Hotellet tilbyr som sagt også mat og du kan velge mellom restauranten Passage, som er en Michelin-restaurant med både lokale og internasjonale retter, eller Grill og Pizzeria Lentini, der du i tillegg til gode pizzaer kan sette tennene i grillet kjøtt og fisk. Maten akkompagneres naturligvis med en god vin, og La Cave tilbyr viner fra Liguria og nærliggende Langhe, samt vinsmaking om det skulle friste.

Les mer om Grand Hotel Alassio

Slapp av på stranden

Da du bor nede ved stranden er en ferie på Grand Hotel Alassio som skapt for deilige stunder med soling og svalende dukkerter.
Du har tilgang til strandservice fra midten av mai til midten av oktober (avhengig av været), og du har en parasoll, to solsenger og en felles omkledningshytte tilgjengelig.

... eller med en herlig massasje

På den ene siden av hotellet har du altså havet, og på den andre siden ligger det legendariske velværesenteret; Thalasso Medical SPA. Her kommer folk fra fjern og nær da utvalget av behandlinger er stort. For deg som bor på hotellet er inngangen gratis, og det er en direkte inngang for hotellets gjester via en viadukt, samt en ekstern inngang for gjester utenfra. Inne i spa-området finner du et innendørsbasseng, sauna, tyrkisk bad, boblebad og treningssenter. Massasje og skjønnhetsbehandlinger betales direkte på stedet. Barn har kun adgang i selve Thalasso SPA-området og da kun ifølge med en voksen.

For den aktive

Ønsker du å slå et slag tennis er det mulighet for dette ca. 1 km fra hotellet (mot betaling). Golf finner du ca. 6 km herfra, og det er også mulig å ta en ridetur på hesteryggen innenfor samme avstand fra hotellet. Seiling og dykking finner du knappe 800 meter fra hotellet, og skulle du få lyst til å dra på en sykkeltur er det mulig å låne en sykkel på hotellet (etter tilgjengelighet).

De minste kan bli med i "kidsclub" for barn mellom 3-12 år, der det arrangeres forskjellige aktiviteter både innendørs og på stranden. En fantastisk mulighet for å møte nye lekekamerater.

Rom med utsikt

Det er flere forskjellige rom-kategorier, og du kan derfor velge den kategorien som passer best til dine ønsker. Mange har utsikt over Middelhavet, andre har utsikt over fjellene, og noen rom har egen terrasse med havutsikt.
Fasilitetene på rommene er aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv, safe, hårføner, minibar og privat bad med morgenkåpe, tøfler og dusj eller badekar.

Les om rommene på Grand Hotel Alassio

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map