Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Livlig badeby

Det er snakk om en hyggelig og livlig badeby som mest av alt er kjent for sine vakre og barnevennlige sandstrender og grønne områder med appelsintrær, kirsebærtrær og kastanjelunder, men den er også kjent for sine historiske monumenter, bl.a. en gammel byport med fliser der berømtheter har skrevet sine hilsener opp gjennom tidene. 

Kart over Alassio

Kartet over Liguria nedenfor kan du bruke til å få et overblikk over byen, samt beliggenheten av hotellene og feriehusene vi tilbyr i området. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bade- og shoppingmuligheter

Her finner du et stort utvalg av restauranter og kaféer, og flere av dem befinner seg på de fasjonable torgene eller på den hyggelige strandpromenaden. Bademulighetene er mange ved den 4 kilometer lange sandstranden, og de minste i familien kommer til å elske å leke i det barnevennlige vannet, for det er betryggende langgrunt. Blir du lei av å ligge på stranden kan du spasere i de hyggelige butikkgatene. Den gamle hovedgaten Budello går gjennom hele byen parallelt med havet, og regnes for å være et av de bedre shoppingområdene i Liguria.

Les mer om Alassio

Capo Mele og Capo S. Croce

Vi anbefaler for øvrig å dra ut til pyntene Capo Mele og Capo S. Croce, som begge har slående utsikter.

Feriehus eller hotell i Alassio

Vil du finne den perfekte ferieleiligheten, hotellet eller villaen til en badeferie i Alassio? Bruk søkemotoren øverst her på siden, der vi har samlet alle de feriehusene og hotellene som vi allerede har håndplukket i byen. Det skulle derfor ikke være noe problem å finne et overnattingssted som lever opp til dine behov. Har du ønsker til for eksempel beliggenhet eller tilgjengelige fasiliteter kan du med fordel bruke de utvidede søkemulighetene.

>> Finn utvalgte hoteller og feriehus til ferien i Liguria

Flyplasser og transport

Nærmeste flyplass ligger ved Genova, men denne har hovedsakelig innenriksforbindelser. Men Ryanair har enkelte ruter hit fra England. Det er til gjengjeld gode muligheter for å finne en direkte flyforbindelse til Nice (Frankrike), som ikke ligger så langt fra Alassio. Denne større flyplassen betjenes av en rekke flyselskaper, der både SAS og Norwegian i skrivende stund flyr direkte fra flere flyplasser i Norge. 

Det er lett å komme seg til Alassio fra både Genova og Nice da det går tog langs kysten. Du kan naturligvis også velge å leie en bil og følge A10-motoreien som også gjør det lett å reise langs kysten. Vil du ikke bruke hele ferien ved vannet er en bil også en god mulighet for å dra på utflukter innover i landet, der du finner mange spennende natur- og kulturskatter. 

Bestill en pakkereise til Alassio med fly og hotell

Her hos In-Italia Reiser er det enkelt å bestille en pakkereise til Alassio i Liguria med både opphold og flyreise inkludert, bare søk etter "Fly & opphold" øverst her på siden. Har du behov for å bestille leiebil er dette også en mulighet. Når du samler bestillingen din får du også fordelen av at ferien din er dekket av Reisegarantifondet og pakkereiseloven. 

>> Les mer og bestill en billig pakkereise inkl. fly til Liguria her

Utflukter

Reiser du til Alassio med barn vil nok en stor del av ferien bli tilbrakt ved stranden eller hotellbassenget. Vil dere ha litt mer fart og liv kan vi anbefale en utflukt til det nærliggende badelandet Le Caravelle, som byr på masse moro for badeløver i alle aldre.

Trenger dere heller å komme dere i skyggen er en tur i Le Grotte di Toirano en spennende opplevelse. Her blir dere med på en guidet tur gjennom 3 forskjellige grotter og får se flotte grottesaler med fottavtrykk og andre fascinerende levninger fra våre forfedre.

Lokale linker

Turisthjemmeside for byen (engelsk)

Sjul teksten
 
 
search map