Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Kysten langs vakre, fargerike Liguria kalles også Den Italienske Riviera. Liguria har gjennom århundrer vært en kjent og elsket destinasjon blant reisende på jakt etter den perfekte ferie. Her får du nemlig alt på et sted: mildt klima, dramatisk klippelandskap, krystallklart hav som innbyr til avkjølende dukkerter, erkeitalienske hus i pastellfarger som troner på kystens bratte klipper med dødsforrakt.

Hvis du da legger til kilometre med hvite sandstrender, et frodig, fjellrikt og variert landskap innover i landet, velbevarte middelalderbyer og noe av den lekreste maten som kan oppdrives i Italia - da er ferien komplett.

Tilbring ferien på en agriturismo og kom tett på Liguria

Når du velger å bo på en agriturismo gir det deg muligheten til å virkelig oppleve den regionen av Italia du har valgt å reise til. Agriturismo-ferie er en ferie med hjerte og sjel, en ferie der du kommer tett på både naturen, landbruket og lokalsamfunnet.

Du og familien din blir innlosjert på eksempelvis et sjarmerende landsted der det foregår et visst nivå av matvareproduksjon. Her kan barna nyte friheten og den gode plassen som kjennetegner livet på landet, og de voksne kan nyte roen og de vakre omgivelsene.

Å feriere på en agriturismo i Liguria med In-Italia er noe helt annet enn å tilbringe ferien på et standarisert hotell. Du blir kjent med vertene og blir en del av stedet i løpet av ditt opphold på en måte som man skal være heldig for å oppleve på mer alminnelige hoteller. Bruk ditt opphold på en agriturismo i Liguria til å koble av fra hverdagens stress, samtidig som du her får en god base å utforske byene og naturen i nærområdet fra.

En helhetsopplevelse med respekt for både lokal kultur og natur - dette er noe av det som kjennetegner en agriturismo-ferie.

De beste agriturismoene i Liguria


Agriturismo L"Amandola
Et helt spesielt sted med masse personlighet og sjarm, samt en fantastisk beliggenhet i nærheten av Levanto, sandstrender og naturreservatet Cinque Terre. Her ønsker duoen Valentina og Lorenzo deg og din familie velkommen til fantastiske omgivelser midt i naturen. Agriturismo L"Amandola var opprinnelig en herskapsvilla, noe feriestedet fortsatt bærer preg av: alle rommene er forskjellige, og feriegjestene blir på herskapelig vis tatt imot i peisestuen i andre etasje. Til frokosten kan du smake på stedets egenproduserte syltetøy og kaker - og hva med å slappe av i boblebadet utendørs mens du beundrer havutsikten?

>>> Les mer og bestill et opphold på Agriturismo L’Amandola her

Agriturismo Golfo dei Poeti
En spesielt familievennlig agriturismo ikke langt fra La Spezia og Cinque Terre. Her kan du nyte en storslått panoramautsikt over La spezia og bukten du sent kommer til å glemme. Barna kan fryde seg over stedets selskapelige geiter, og de kan hilse på både høns og griser. Hele familien kommer til å sette pris på stedets to lekre basseng der dere kan plaske, svømme og bare nyte livet på varme sommerdager. Få maten bragt hjem fra en nærliggende restaurant som Agriturismo Golfo dei Poeti samarbeider med, og nyt solnedgangen fra egen terrasse.

>>> Les mer og bestill et opphold på Agriturismo Golfo dei Poeti her

Agriturismo Villa Gnocchi
Nyt den ultimate kombinasjonen av ferie på landet og ferie på stranden her på denne fredelige agroturismoen, som frister med spektakulære utsikter, god avstand fra masseturismen og en herlig hage. I dette hjørnet av Liguria finner du mange eksotiske blomster som omgir deg med vidunderlige dufter dagen lang. Agriturismo Villa Gnocchi ligger tett på Santa Margherita der du finner et stort utvalg av butikker og restauranter, og du kan nyte en dag på stranden.

>>> Les mer og bestill et opphold på Agriturismo Villa Gnocchi her

Eksemplene ovenfor er kun et lite utvalg av agriturismoene In-Italia samarbeider med i Liguria. Ta gjerne kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie.

>>> Les mer om Liguria og bestill ferieovernattinger her

 
search map