Villaferie med hele familien? Lei en villa i Italia

Villa Giola
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Populære områder til villa-ferie

[tilkoblinger]

Har du et ønske om å kun dele svømmebassenget med familien din? Vil du helst ha en egen hage der du ikke må overholde regler om hvor det kan spilles musikk, eller når du kan sitte og nyte det gode selskapet på terrassen? Enkelte villaer egner seg best til par som reiser alene, men mesteparten er perfekte for store familier som reiser sammen, eller grupper som foretrekker et hus fremfor innlosjering på et hotell.

>>> Se også våre lekre ferievillaer i Toscana

Håndplukkede villaer i hele Italia


Vi har valt ut mer enn 100 villaer over hele Italia som du kan leie på en ferie med fokus på selvstendighet. Med egen villa vil du ofte kunne slappe av i omgivelser som lover 100% privatliv.

Lei en villa i Italia og opplev fornøyelsen av å ha din helt egen "resort". Prisen per person er ofte meget konkurransedyktig hvis antallet gjester matcher antallet senger, og hvis du i tillegg leier utenfor høysesongen får du mye for pengene.

Våre gjester leier ofte villaer i forbindelse med:
- Runde bursdager
- Bryllupsdager
- Storfamilien på ferie
- Bedriften på tur

Mulighetene er mange og med vårt brede utvalg er du sikker på å finne noe som passer deres behov. Nøl ikke med å kontakte oss via telefon, mail eller chat - vi kan hjelpe deg med å finne det perfekte stedet til din deilige villaferie.

Villaer med unik arkitektur og sjarm

Hvis du kjenner Italia så kjenner du nok også til italienernes sjarmerende arkitektur som ofte benytter materialer fra det lokale steinbruddet og lignende. Italienske hus er kjølige og har alltid masse uteplass så du kan nyte solen uansett årstid, og på kjøkkenet kan du selv trylle med råvarer fra det lokale markedet.

Når du leier en villa i Italia får du som oftest svømmebasseng og privat parkering med på kjøpet. Nyt livet sammen med dine nærmeste på terrassen med et kaldt glass hvitvin og et stykke brød fra den lokale bakeren, mens barna leker og plasker i bassenget. Og dra på spennende utflukter til områdets severdigheter i ditt eget tempo - unn deg en ferie på italiensk vis.

Utvalgte villaer i Italia:

 
search map