Lazio Villa Adriana

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Rester av biblioteket

På villaens sentrale del lå det en hage som hadde springvann hvor det er panoramisk utsikt over dalen. Her kan du blandt annet se ruiner av et gresk og latinsk bibliotek og en stor gårdshage med flotte, doriske søyler.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

"Usynlige slaver"

Under en stor del av område løper det en lang rekke underjordiske veier og passasjer som slavene bruke når de jobbet. Disse hadde funksjonen at man kunne unngå å se slavene, da de på denne måten kunne gå fra en bygning til en annen under jorden. Da de mange årene har satt spor på Villa Adriana er det vanskelig å få et realistisk bilde av hvordan bygget akkurat så ut på Hadrians tid.

Bevaringsverdig

Det som i dag fremstår som åpne rom kan før i tiden ha vært små passajer eller spisesaler, som dessverre ikke er synlig lenger. Mange av byggene var flere etasjer høye med imponerende kupler som med tiden kollapset. I 1999 ble Villa Adriana satt på UNESOC's liste over bevaringsverdige steder i verden.

Åpningstider

Villa Adriana kan besøkes året rundt fra kl. 9 og frem til en time før solnedgang. Inngangsbilletten koster € 6,50 pr. person.

 
search map