Feriebolig ved Vicosjøen i Lazio

Villa La Paiola

 
Villa La Paiola er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa La Paiola er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Vicosjøen her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Med svømmebasseng og utsikt over det fascinerende vulkanlandskapet ved Vicosjøn har Villa La Paiola virkelig noe spesielt å tilby. Utfluktsmulighetene er gode da middelalderbyene Caprarola og Viterbo ligger henholdsvis 3 og 16 km unna - og det er knappe 50 km inn til selve Roma.

Behagelige temperaturer

Villa La Paiola er det perfekte feriestedet for naturelskere da dere befinner dere midt i naturen. Beliggenheten gir stedet en sval og behagelig temperatur selv i høysommeren, og vi kan heller ikke klage på den vidunderlige utsikten over den speilblanke innsjøen og de grønnkledde fjellskrentene på Monte Venere som kan sees fra alle leilighetene. De dyprøde solnedgangene kan inspirere enhver kunstnerspire til å finne frem malerpenselen, og for kulturfrelste er det et hav av spennende middelalderbyer å besøke i området. Prøv f.eks. perlen Civita di Bagnoregio eller kulturbyen Viterbo - sistnevnte kan nås med en 20 minutters busstur (busstoppet er 100 m unna komplekset).

Les mer om Villa La Paiola

Legg på svøm i Vicosjøen

Nede ved innsjøen kan dere leie sykler i Centro Sprotivo, og det er en flott 18-hullers golfbane kun 15 km unna. Eieren har en avtale med en nærliggende restaurant som serverer lokale retter til meget fornuftige priser. Ellers er det supermarked 2,5 km unna dersom dere selv ønsker å tilberede lekre måltider med ferske italienske råvarer.

Leilighetene ligger spredt rundt på eiendommen og har alle privat inngang, samt hage/terrasse, de fleste med utsikt over Vicosjøen. Hvis du tar med eget utstyr som krever strøm, vil du betale et gebyr for dette på stedet.

Les om leilighetene på Villa La Paiola

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa La Paiola

Les personlige anmeldelser av Villa La Paiola som ligger i Lazio. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa La Paiola. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa La Paiola

Ro og vakker utsikt

Vi var 3 voksne og 1 barn på tur i en uke i juli og bodde i Magnolia-leiligheten. Vi hadde det deilige bassenget for oss selv hele uken og nøt utsikten fra både leilighetens terrasse og ved bassenget. Leiligheten var meget hyggelig innredet med bøker og et fint dekket frokostbord da vi ankom. Kjøkkenregionen er meget liten, men ok. Men vi synes det manglet noe essensielt utstyr: en stor kniv til grønnsaker og kjøtt (det var kun en brødkniv), en espressokanne (vi er jo i Italia), et skjærebrett til (det var kun et lite, meget brukt trebrett så vi kjøpte selv et til), en brødrister (vi brukte en stekepanne) og noen vinglass!! Det var plass nok til alt dette da det var en stor, tom skjenk i oppholdsstuen.
Vi hadde litt problemer med å regulere vannets temperatur på badet - armaturet ble utskiftet dagen før vi reiste.
Leiligheten kunne vi la stå ulåst når vi var ved bassenget - eierne var alltid hjemme og sa at det aldri hadde vært problemer. Det var fint da det kun var en nøkkel.
Vi hadde en deilig uke og kan kun anbefale stedet.

Les mer

Bedømmelse av Villa La Paiola

Les mer

Bra base for mange utflukter

Et hyggelig sted i rolige og landlige omgivelser. God behandling av vertinnen og hennes assistent. Leiligheten er i god stand med ganske liten, men fungerende kjøkkenavdeling. Rengjøring av rom to eller tre ganger per uke. Beskrivelsen "Terrasse med sjøutsikt" var dog en overdrivelse. Man kunne se sjøen gjennom åpninger i vegetasjonen og terrassen føltes ekstra mørk på grunn av de høye trærne. Beskrivelsen bør endres for bedre å kunne passe virkeligheten. Dog fin utsikt fra svømmebassenget som vi hadde helt for oss selv.

Stedet fungerte bra som en base for utflukter. Det ligger en masse utfluktsmål innenfor et par mils omkrets. Fantastisk fjelluft. Vi sov godt om natten og er veldig fornøyd med ferien vår.

Les mer

Else-Marie og rejsefællen fra Blommenholm i Norge boede på Villa La Paiola ved Vicosøen fra d. 14. til d. 24. september 2010.

Vi har atter en gang leid leilighet gjennom in-italia, og er like fornøyde som tidligere. Vi var her i 10 dager (fra 14.9. - 24.9.10). Varmt og deilig (22-30 varmegrader). Vi pleier også å bestille leie av bil gjennom in-italia. Veldig greit. Leilighet har vi også leid på VIlla La Paiola som tidligere. Vertsskapet der er helt utrolig gjestfrie, blide og hyggelige. Og så er det veldig pene omgivelser ved leilighetene, pent badebasseng, og nydelig utsikt til Vicosjøen. Vi kommer gjerne igjen og igjen...

Les mer

Else-Marie W. og familie fra Blommenholm i Norge boede på Villa La Paiola ved Vicosøen fra d. 12. til d. 19. september 2009.

Vi var meget fornøyde med både byen og hele området (og in-italia). Det var så pent og frodig overalt. Spesielt med alle nøttetrærne. Vi kjøpte forskjellige lokale produkter som var laget av nøtter, som vi tok med hjem. Vi leide bil i Roma som vi reiste rundt omkring med, også til nabobyene. Vertsskapet var også veldig hyggelige. Leiligheten ("Magnolia") var koselig, og en fin terrasse med nydelig utsikt til Vicosjøen. Vi har ikke noe negativt å si om noe som helst, og vi kommer gjerne tilbake.

Les mer

Bedømmelse av Villa La Paiola

Les mer
 
search map