Ferieovernattinger ved Vicosj√łen

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den tredje innsjøen av vulkansk opprinnelse i Lazio-regionen er et naturreservat med urgamle skoger av bøk, kastanje-og eiketrær og et myrområde med et rikt fugleliv. Det ligger i Cimini fjellene, hvor Monte Cimino er den eldste vulkanen. Vico sjøen er den høyst beliggende av samtlige italienske innsjøer (510 m).

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Innsjøen har et kunstig avløp, som etruskerne gravde av tufstein, som gjorde at vannstanden ble lavere, slik at den nordlige delen av innsjøen var veldig fruktbar. I tillegg ble Monte Venere (837 m), som opprinnelig var en øy, til et fjell, mens sjøens overflate ble mindre. En kunstig tunnel ble gravd under innsjøen nivå, og etter ca. 100 m dukker den opp på den andre siden av åsen. Den ble restaurert i 1500-tallet av Farnese familien, og sist restaurert i 2001.

Les mer om Vicosjøen

Mange arkeologiske levninger har blitt funnet rundt Vicosøen, da dette området har tiltrukket seg mennesker siden oldtiden, og har fascinert både etruskerne og romerne.

Sjul teksten
 
 
search map