Agriturismo i Velletri i Lazio

Agriturismo I Casali della Parata

 
Agriturismo I Casali della Parata er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo I Casali della Parata er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Velletri her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor du på enden av en blindvei, og stedet tiltrekker sine gjester med et vakkert basseng, fine leiligheter, restaurant basert på lokale råvarer og et landskap dekket av vindruer. PS: En dagstur til Roma er en opplagt turmulighet.

Hvordan kommer vi oss lettest til Roma?

Det er ca. 40 km inn til Roma og det gjør det lett å kombinere landlig idyll med en tur eller to til Den Evige Stat. Den letteste måten er å kjøre til togstasjonen San Gennaro, som ligger kun 4 km unna. Herfra tar du toget direkte til Roma Termini. Turen tar èn time. Siste hjemreise fra Termini er ca. kl. 22.00

Les mer om Agriturismo I Casali della Parata

Restaurant og flere fasiliteter

Her spiser man godt. Restauranten er åpen om kvelden fra torsdag til søndag og på søndager til lunsj. Du kan også velge frokost. Rettene er lokale og italienske og de lager også pizza. På stedet produserer de både olje, frukt og vin som man kan smake mye av i deres kjøkken. Restauranten befinner seg i to historiske saler, i bygningen med glasspartier og ute på terrassene når været tillater det. Restauranten er både åpen for gjestene som sover her, men også for gjester utenifra. Du kan enten velge halvpensjon (skal ikke forhåndsbestilles) eller spise à la carte. Merk at på stedet blir det ofte arrangert bryllup på sommeren, og da kan det være begrenset adgang til retauranten og bassengområdet. Skulle du heller ønske å prøve andre lokale spisesteder, så finner du nærmeste restaurant ca. 1,5 km unna. Det er dessuten gratis wifi i fellesområdene, men dekningen er litt ustabil. Merk at det generelt på grunn av restauranten og andre arrangementer er det litt høylytt fra torsdag til søndag, mens de første dagene i uken er mer stille. Personalet er uansett veldig snille og behjelpelige, selvom det ikke er så mange av dem som snakker engelsk.

Fine familieaktiviteter

På vakre og rustikke Agriturismo I Casali della Parata har de tenkt på hele familien. Først og fremst på det innbydende bassenget, hvor det er fin landskapsutsikt. Dessuten er det mulighet for sand-volleyball, tennis, bordtennis og lek på lekeplassen. Man kan også være med på deres grill/piknikk-område eller delta i vinsmakingen (mot betaling).

Leilighetene på Agriturismo I Casali della Parata

Ettromsleilighet med 2+2 soveplasser

Disse 7 leilighetene er ettroms, ligger i første etasje eller i 2. etasje og er forskjellig innredet. De består av stue med kjøkkenhjørne (bla. to gassplater og kjøleskap), tv og dobbelseng samt bad med toalett og dusj. Det er mulighet for to ekstra oppredninger på den doble sovesofaen eller i køyesengen i flere av dem. Disse leilighetene har alle aircondition. Kjøkkenhjørnene er litt spartanske. Noen av leilighetene kan samles da de har en dør mellom. Det er ikke private uteområder til leilighetene, men de i første etasje har hagemøbler ved inngangen.

Toromsleilighet med 4+2 soveplasser

Disse 7 leilighetene er toroms, ligger i første etasje eller i 2. etasje og alle er forskjellig innredet. De har stue med kjøkkenhjørne (bla. to gassplater og kjleskap), dobbel sovesofa (eller køyeseng) og tv samt soverom med dobbelseng og bad med toalett og dusj. Det er dessuten mulighet for to ekstra oppredninger på dobbel sovesofa eller i en køyeseng i stuen. Disse leilighetene har aircondition. Kjøkkenhjørnene er litt spartanske og leilighetene er egentlig best egnet for fire personer, men det er også plass til at seks kan sitte rundt bordet og spise. Noen av leilighetene ligger på to etasjer med soverommet oppe i øverste etasje (ikke skilt med en dør). Det er ikke private uteområder til leilighetene, men de i første etasje har hagemøbler ved inngangen.

Sjul teksten
 
 
search map