Agriturismo i Velletri i Lazio

Agriturismo I Casali della Parata

 
Agriturismo I Casali della Parata er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo I Casali della Parata er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Velletri her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor du på enden av en blindvei, og stedet tiltrekker sine gjester med et vakkert basseng, fine leiligheter, restaurant basert på lokale råvarer og et landskap dekket av vindruer. PS: En dagstur til Roma er en opplagt turmulighet.

Hvordan kommer vi oss lettest til Roma?

Det er ca. 40 km inn til Roma og det gjør det lett å kombinere landlig idyll med en tur eller to til Den Evige Stat. Den letteste måten er å kjøre til togstasjonen San Gennaro, som ligger kun 4 km unna. Herfra tar du toget direkte til Roma Termini. Turen tar èn time. Siste hjemreise fra Termini er ca. kl. 22.00

Les mer om Agriturismo I Casali della Parata

Restaurant og flere fasiliteter

Her spiser man godt. Restauranten er åpen om kvelden fra torsdag til søndag og på søndager til lunsj. Du kan også velge frokost. Rettene er lokale og italienske og de lager også pizza. På stedet produserer de både olje, frukt og vin som man kan smake mye av i deres kjøkken. Restauranten befinner seg i to historiske saler, i bygningen med glasspartier og ute på terrassene når været tillater det. Restauranten er både åpen for gjestene som sover her, men også for gjester utenifra. Du kan enten velge halvpensjon (skal ikke forhåndsbestilles) eller spise à la carte. Merk at på stedet blir det ofte arrangert bryllup på sommeren, og da kan det være begrenset adgang til retauranten og bassengområdet. Skulle du heller ønske å prøve andre lokale spisesteder, så finner du nærmeste restaurant ca. 1,5 km unna. Det er dessuten gratis wifi i fellesområdene, men dekningen er litt ustabil. Merk at det generelt på grunn av restauranten og andre arrangementer er det litt høylytt fra torsdag til søndag, mens de første dagene i uken er mer stille. Personalet er uansett veldig snille og behjelpelige, selvom det ikke er så mange av dem som snakker engelsk.

Fine familieaktiviteter

På vakre og rustikke Agriturismo I Casali della Parata har de tenkt på hele familien. Først og fremst på det innbydende bassenget, hvor det er fin landskapsutsikt. Dessuten er det mulighet for sand-volleyball, tennis, bordtennis og lek på lekeplassen. Man kan også være med på deres grill/piknikk-område eller delta i vinsmakingen (mot betaling).

Leilighetene på Agriturismo I Casali della Parata

Ettromsleilighet med 2+2 soveplasser

Disse 7 leilighetene er ettroms, ligger i første etasje eller i 2. etasje og er forskjellig innredet. De består av stue med kjøkkenhjørne (bla. to gassplater og kjøleskap), tv og dobbelseng samt bad med toalett og dusj. Det er mulighet for to ekstra oppredninger på den doble sovesofaen eller i køyesengen i flere av dem. Disse leilighetene har alle aircondition. Kjøkkenhjørnene er litt spartanske. Noen av leilighetene kan samles da de har en dør mellom. Det er ikke private uteområder til leilighetene, men de i første etasje har hagemøbler ved inngangen.

Toromsleilighet med 4+2 soveplasser

Disse 7 leilighetene er toroms, ligger i første etasje eller i 2. etasje og alle er forskjellig innredet. De har stue med kjøkkenhjørne (bla. to gassplater og kjleskap), dobbel sovesofa (eller køyeseng) og tv samt soverom med dobbelseng og bad med toalett og dusj. Det er dessuten mulighet for to ekstra oppredninger på dobbel sovesofa eller i en køyeseng i stuen. Disse leilighetene har aircondition. Kjøkkenhjørnene er litt spartanske og leilighetene er egentlig best egnet for fire personer, men det er også plass til at seks kan sitte rundt bordet og spise. Noen av leilighetene ligger på to etasjer med soverommet oppe i øverste etasje (ikke skilt med en dør). Det er ikke private uteområder til leilighetene, men de i første etasje har hagemøbler ved inngangen.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo I Casali della Parata

Les personlige anmeldelser av Agriturismo I Casali della Parata som ligger i Lazio. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo I Casali della Parata. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 16 anmeldelser fra Agriturismo I Casali della Parata

God innkvartering med for mange bookede private fester

Alt var bra med boligen, men det var 4 store private partier hvor det felles utemiljøet og bassengområdet ble en del av den "private festen"

Les mer

Idyllisk vingård i Velletri

Fantastisk vakre omgivelser i Velletri ca. 40 minutter med bil sør for Roma. Et ytterst velholdt og velstelt sted omgitt av markere der det dyrkes vin, kiwi, gule kiwi og diverse frukttrær. Deilige, store og moderne rom samt en veldig god restaurant. Et fantastisk basseng som aldri var overfylt, samt solsenger til alle. Hyggelig å oppleve atmosfæren med lokale fester med både brylluper og bursdagsfest i restauranten. Vi spiste middag i hagen omgitt av oliventrær. Av utflukter hadde vi en dagstur til Roma der vi besøkte Vatikanet og andre store severdigheter i Roma, og en tur til Monte Casino samt de hyggelige, små byene i nærheten av Velletri, bl.a. Nemi som har jordbær som sitt kjennetegn, Grenzano de Roma og Nettuno. Vi kan anbefale stedet på det varmeste hvis man liker fred og ro i hyggelige og landlige omgivelser. Takk til Stefano og hans team.

Les mer

Flott sted i fantastiske omgivelser

Det er andre gang vi er på stedet. Fantastiske omgivelser med mulighet for turer til f.eks. Roma og Velletri. Vil vært en god idé med en engelsktalende vert som kunne fortelle om stedet - historie, vinturer og vinsmaking. Restauranten serverer god mat til ok priser. Vi vil anbefale dette stedet til andre på det varmeste.

Les mer

Et paradis på jord

Agriturismo I Casali della Parata er et sant paradis. Omgivelsene, fasilitetene og de ansatte bidrar alle i stor grad til en fantastisk ferie - det er en fornøyelse å høre ens barn leke i fritidsområdene eller se dem bade i det store svømmebassenget. Restauranten er en sann fornøyelse, og vi følte oss spesielt priveligerte da sjefskokken ble sendt ut til bordet vårt for å oversette menyen da han var den eneste ansatte som kunne engelsk.
Men det var et par forbedringsområder som gjør at man ikke helt føler at pris og kvalitet henger sammen siden stedet ligger i en høye enden av prisskalaen. F.eks. var det ikke lys over spisebordet i leiligheten, radiatorne virket ikke, utebelysningen var kun på når restauranten var åpen, altså fra torsdag til søndag, det var ikke mulig å få tak i personalet/eierne fra mandag til onsdag, og andre småfeil som kanskje egentlig bare er normal italiensk tilstand. Litt ergelig da det kun er litt omsorg og oppmerksomhet for enkelte detaljer som gjør at stedet ikke får 5 stjerner fra oss.

Les mer

Nydelig avslappende ferie

Vi koste oss masse på Casali della Parata. Det var enkelt å ta seg inn til Roma (5 min med bil til tågstasjonen som hadde stor gratisparkering og tåget som tok 55 min til Termini) og ikke minst fantstisk deilig å komme ut av Romas pulserende liv til et stille liv ved bassenget på landet.

Vi var der i 2 uker og brukte det som base for flere dager inn til Roma og utflukter i området rundt samt late dager ved bassenget. Passer utmerket for kombinasjon bade, avslapping og storbyferie. Savnet informasjon fra vertskapet på hvor en finner det lokale supermarkedet, anbefalinger hvor en bør spise i nærområdet, spesielt siden de selv stenger egen restaurant fra lunch søndag til torsdag middag. Det hadde også vært flott om de kunne hatt en "self-service" bar ved bassenget med litt kaldt å drikke, is osv. Men - alt i alt hadde vi et flott opphold!

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo I Casali della Parata

Koselig og rolig sted med unntak av de to kveldene (fredag og lørdag) da det var bryllup og ganske høylydt, men rent og pent om morgenen igjen. Eierne er vennlige, men kan veldig lite engelsk så det var enklere å kommunisere på f.eks. fransk. Restauranten på stedet hadde veldig god mat og gode viner, men var kun åpen torsdag-lørdagskveld og søndag til lunsj - med mindre det var bryllup selvsagt.

Les mer
 
search map