Feriehus og hoteller i Tivoli

Villa d'Este ligger i byen Tivoli øst for Roma
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tivoli er en større by med rundt 60 000 innbyggere, og alle nødvendige fasiliteter. Byen er nok mest kjent for sin rike historie med røtter som strekker seg helt tilbake til romerriket. Byen ble nemlig brukt som ferieby for velstående romere som ønsket å unnslippe den trykkende heten som ofte preger hovedstaden i sommermånedene, og derfor kan du i dag besøke flere flotte herskapshus og tilhørende hageanlegg. Mange av disse er å finne på UNESCOs verdensarvliste.

Frodige dagsturer fra Roma

En av disse hagene tilhører Villa d'Este, og kalles ofte for "fontenehagen" på folkemunne da den er preget av flerfoldige flotte fontener. Litt utenfor byen ligger Villa Adriana, med dens tilhørende enorme park. Mange reiser på dagsturer fra Roma hit for å få en pause fra folkemengdene og heten i storbyen, og tilbringer hele dagen med å spasere i de skyggerike og frodige hagene. Like utenfor Villa Adriana ligger det et par gode restauranter der du kan nyte herlige måltider, deriblant gode vegetarretter på Pizzeria la Pergola.

Elva Aniene skaper dessuten flere fossefall i og rundt Tivoli.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map