Feriebolig i Terracina i Lazio

Villa Giove

 
Villa Giove er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Giove er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Terracina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Giove er et gammelt bondehus, som er blitt ombygget og restaurert i 1983. Det ligger ca 3 km fra Terracinas sentrum, havet og stranden. Fornøyelser og andre dagligvarer kan kjøpes inn i den nærmeste supermarkedet, som ligger ca 1 km fra Villaen.

Vakker utsikt i horisonten

Villaen ligger på et høyt utsiktsted på veien opp til Jupiters tempel. Fra villaen og fra hagen nytes en utsikt over klippene og over kysten med de pontinske øyene i horisonten.

Les mer om Villa Giove

Tre leiligheter med svømmebasseng

Villaen er idag oppdelt i to; utleieleiligheter og fast boende. Den delen som er til utleie, består av to leiligheter, samt svømmebasseng (åpent mellom kl 09.00 og kl 13.00 og mellom kl 15.30 og 21.00), og på husets bakside finnes solsenger og parasoller til gjestenes eksklusive bruk. Gjestene har dessuten en stor hage, parkeringsplass og felles vaskemaskin.

Begge leilighetene er hjemmekoslige og romslige. De har også tv og wi-fi
Vi anbefaler å komme hit med bil

Leilighetene på Villa Giove

Treromsleiligheten Angelo nr. 1 med 5 soveplasser (2 etg)

Leiligheten ligger i andre etasje med privat inngang langs en utendørs trapp. Den er ca 88 m² og har fem soveplasser. Leiligheten innholder kjøkken med gasskomfyr, stue med utgang til balkong og til terrasse med havsutsikt samt peis og sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger, bad med toalett og badekar og bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Angelo nr. 2 med 5 soveplasser (3. etg på loftet)

Leiligheten ligger i tredje etasje med privat inngang langs en utendørs trapp eller langs en felles trapp i eiendommen. Den er ca 78 m² og er preget av skråtak. Leiligheten har fem soveplasser og inneholder kjøkken med gasskomfyr, stue med stort vindu med havsutsikt samt sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett og badekar.

Treromsleiligheten Bello nr. 1 med 4 soveplasser (2. etg)

Leiligheten ligger i andre etasje og er utstyrt med fire soveplasser. Den består av en stue med sofa, tv og utgang til en balkong, et spisekjøkken, et soverom med dobbeltseng og balkong, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og badekar. Leiligheten har i tillegg en stor terrasse med bord, stoler og havutsikt.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Giove

Les personlige anmeldelser av Villa Giove som ligger i Lazio. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Giove. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Villa Giove

Nydelig feriested

Fin leilighet med grei standard. Flotte uteområder og flott basseng. Vårt yngste barn hadde stor glede av sand og lekeapparater som eier har satt opp i nærheten av bassenget. Fantastisk utsikt fra terrassen til sjøen og ned over mot byen, vi har vært strålende fornøyd med oppholdet! Kan anbefales!
Det eneste negative må sies å være myggen (det var mygg som kom inn om dagen og at vi da ble stukket om natten) - vi var ikke forberedt på det og barna ble oppspit av mygg den første natten. Etter anskaffelse av myggspray ble det bedre. Ta med myggspray og myggspiral i tillegg til myggolje ol .

Les mer

Bedømmelse av Villa Giove

Les mer

Bedømmelse av Villa Giove

Les mer

Bedømmelse av Villa Giove

Les mer

Bedømmelse av Villa Giove

Les mer

Flott beliggenhet... Moderat standard

Beliggenhet og utsikt fra bolig er meget god. Verten Gianluca er hyggelig og hjelpsom. Standard på leilighet er moderat. Vedlikeholdet kunne vært bedre, poolen er ikke veldig ren. Men god plass i bolig. Mye mygg i området og i tillegg mange hunder som bjeffet på natten gjorde nattesøvnen litt dårlig

Les mer
 
search map