Feriebolig i Terracina i Lazio

Terrazza Vittoria

 
Terrazza Vittoria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Vittoria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Terracina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor dere midt i byens nyere sentrum med dets mange butikker og restauranter, mens den vakre gamlebyen ligger en kort spasertur unna. Dere kan nyte ferien uten behov for bil takket være leilighetens strategiske plassering midt i sentrum og få skritt fra havet.

Ankom med tog eller bil

Terracinas togstasjon ligger ca. 1,5 km herfra og frakter dere til Roma på en times tid. Men dersom dere ankommer med bil kan dere parkere den (mot betaling) på gaten i nabolaget.

Les mer om Terrazza Vittoria

Slapp av på terrassen

På den nyrenoverte leilighetens terrassen kan dere nyte middagen sammen, og takket være den sør-vest-vendte beliggenheten er det gode sjanser for sol fra lunsjtider til kvelden. Leilighetens sentrale plassering medfører også at litt bylarm er uungåelig.

Toromsleilighet Vittoria med 2/4 soveplasser (4. etg med heis og terrasse):
- Leiligheten består av en stue med dobbeltsovesofa (til én voksen eller to barn), aircondition og kjøkkenkrok med fire gassblusser og ovn, et soverom med dobbeltseng, og et bad med toalett og dusj. Det er utgang til leilighetens terrasse (der det for øvrig også er en vaskemaskin) fra både stuen og soverommet.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Vittoria

Les personlige anmeldelser av Terrazza Vittoria som ligger i Lazio. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Vittoria. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Terrazza Vittoria

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Vittoria

Les mer
 
search map