Hotell i Terracina i Lazio

Hotel Mare Azzurro

 
Hotel Mare Azzurro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Mare Azzurro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Terracina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Like ved strandpromenaden og med knappe 50 meter til stranden i Terracina finner dere Hotel Mare Azzurro; et moderne hotell med både byliv og store naturopplevelser kun et steinkast unna. Terracinas livlige sentrum er i tillegg bare 2 km herfra.

Slapp av på hotellet

Hotellet er moderne, relativt nytt og innredet i klassisk stil med alt dere behøver for et behagelig opphold. Dersom dere trenger en pause fra stranden og byen kan dere velge mellom soldekket, hagen, baren eller restauranten.

Les mer om Hotel Mare Azzurro

Opplev badebyen

Terracina er en badeby som summer av liv om sommeren. Her finner dere alt dere kunne ønske dere av butikker, restauranter og kaféer, samt en 2 km lang og innbydende strand. Dere behøver med andre ord ikke å bevege dere langt for å finne ingrediensene til en vellykket badeferie.

Rommene

Hotellets rom er alle pent innredet med dobbeltseng, eget bad med toalett, dusjkabinett og bidet, samt en liten balkong. Det er mulighet for opptil én ekstra oppredning, og rommene er utstyrte med minibar, selvstendig aircondition-anlegg, tv og telefon.

Sjul teksten
 
 
search map