Hotell i Terracina i Lazio

Hotel Il Guscio

 
Hotel Il Guscio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Il Guscio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Terracina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er ca. 2,5 km inn til Terracinas sjarmerende sentrum der den italienske sommerstemningen hersker for fullt. Utover den attraktive beliggenheten med kort avstand til stranden har hotellets rom aircondition og balkong, samt et stort svømmebasseng som alternativ til de salte bølgene.

Sol- og strandferie

Hotellet ligger i en sidegate fra den livlige strandpromenaden, og som gjester på hotellet kan dere leie parasoll og solsenger på stranden til rabatterte priser (bestilles ikke hjemmefra). At hotellet ikke er spesielt modernisert blir en bagatell med tanke på det herlige svømmebassenget, beliggenheten like ved Terracinas flotte sandstrand og gratis parkering.

Les mer om Hotel Il Guscio

Opplev Terracina

Turen inn til byens sentrum kan gjerne gjennomføres til fots da det er strandpromenade hele veien (ca. 2,5 km) og dere kan nyte havutsikten underveis. Eventuelt stiller hotellet med gratis utleiesykler - men pga. kostnadsfri utleie kan man ikke forvente skyhøy standard og at det alltid er sykler tilgjengelige. Dere kan også ta bilen, men i juli og august kan det være veldig vanskelig å finne parkeringsplass i sentrum.

Hotellets fasiliteter

Hotellets parkeringsplass på andre siden av veien er gratis og har 25 plasser, så det er som oftest plass til alle - men her er det "førstemann til mølla"-prinsippet som gjelder og forhåndsbestilling er ikke mulig. Ellers har hotellet soldekk (med kunstgress) og et stort svømmebasseng med barneavdeling (ca. 90 cm dybde, men ikke separat fra hovedbassenget) som holdes stengt i halvannen time midt på dagen. Innendørs finner dere resepsjon (med Wi-Fi, kun her), heis og restaurant der det både serveres frokost (buffet) og midddag. På godværsdager kan dere velge å spise utendørs. Middagen kan bestilles som halvpensjonstillegg, og består da av tre retter (ekskl. drikkevarer), og dere velger mellom to forretter og to hovedretter samt dessert.

Rommene på Hotel Il Guscio

Dobbelrom Standard med balkong

Hotellets 12 Standardrom har alle balkong og er utstyrte med aircondition, safe, lcd-tv med satelittkanaler, nye madrasser og eget bad med toalett og dusj. Rommene er ikke moderniserte. Enkelte naborom har intern dør og er dermed ideelle for familier eller vennegrupper på tur. Ekstra oppredning er ikke mulig i disse rommene.

Dobbeltrom Superior med balkong

Hotellets 21 Superiorrom har alle balkong og er utstyrte med aircondition, safe, lcd-tv med satelittkanaler, minibar, nye madrasser og eget bad med toalett og dusj. Rommene er ikke moderniserte. Enkelte naborom har intern dør og er dermed ideelle for familier eller vennegrupper på tur. Alle rommene kan bestilles som trippelrom (7 av disse består i så tilfelle av to rom: et dobbeltrom og et enkeltrom). Fire av de syv trippelrommene bestående av to rom kan også bestilles som firesengsrom. Forskjellen på Standard- og Superiorrommene er minibar på rommet og romstørrelsen.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Il Guscio

Les personlige anmeldelser av Hotel Il Guscio som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Il Guscio. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Il Guscio

Les mer
 
search map