Hotell i Terracina i Lazio

Hotel Acquasanta

 
Hotel Acquasanta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Acquasanta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Terracina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Når dere har fått nok av lange, late dager i solen er det nok av andre muligheter her da Terracina er en skikkelig badeby som summer av liv og aktivitet om sommeren. Her er det mange butikker og restauranter å velge mellom.

Bo tett på både natur og kultur

Det er mange muligheter for både natur- og kulturopplevelser - bl.a. ligger naturreservatet Parco Nazionale del Circeo ikke langt unna, og her er det gode muligheter for naturopplevelser og turgåing. Fra Terracina kan dere seile direkte ut til småøyene Le Isole Pontine utenfor kysten, der hovedøya Ponza er et opplagt mål for en dagstur, spesielt dersom dere er glade i snorkling. Øyene Ischia og Capri, samt Napoli og Pompeii kan også nås på en dag herfra.

Les mer om Hotel Acquasanta

Benytt dere av fasilitetene

I tillegg til alle de nevnte fasilitetene har hotellet en shuttle-buss som kjører frem og tilbake fra Terracinas sentrum flere ganger for dagen, og det er mulighet for å leie sykler så dere kan utforske området på to hjul.

Rommene

Hotellets rom ligger alle i første etasje, fordelt på forskjellige bygninger. Rommene er enkelt innredet med dobbeltseng, tv, minibar, safe, aircondition og eget bad med dusjkabinett.

Sjul teksten
 
 
search map