Anmeldelser av Grand Hotel L'Approdo

 
Grand Hotel L'Approdo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Grand Hotel L'Approdo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Terracina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Grand Hotel L'Approdo

Les personlige anmeldelser av Grand Hotel L'Approdo som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Grand Hotel L'Approdo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2012
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Nils Helge og medrejsende fra KRISTIANSAND S i Norge boede på Grand Hotel L'Approdo i Terracina fra d. 7. til d. 10. juli 2008.

Vi synes Terracina var en kjempeflott plass og har lyst til å reise tilbake dit en gang. Flott hotell, flott strand, fin liten by og masse god mat. Kan anbefales. Forholdsvis enkelt å komme dit også. Vi tok tog fra Roma Termini og deretter taxi fra Monte San Biagio. Det eneste som var litt dumt var at klimaanlegget på det ene rommet var i ustand, vi påpekte dette til en av hotellets ryddepiker, men ingenting skjedde. Alt i alt, meget bra.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2008
Antall reisende 2 voksne
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map