Hotell i Terracina i Lazio

Albergo Mediterraneo

 
Albergo Mediterraneo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Albergo Mediterraneo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Terracina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En dag ved stranden, en dag ved bassenget

Albergo Mediterraneo er et flott hotell som er svært populært blant sine gjester takket være den behagelige beliggenheten ved havet. I tillegg kjører du inn til byens livlige, historiske sentrum på bare 10 minutter, og foretrekker du å spasere tar det kun 20-30 minutter. Fra Terracina kommer du deg lett videre til kystens mange severdigheter som Sorrento, Capri, Pompeii og storbyene Napoli og Roma.

Kombiner trivelige stranddager med herlige bassengstunder. På hotellet finner du nemlig en velstelt hage med bassengområde og tilhørende solsenger og parasoller. Besøk hotellets velvære-avdeling og unn deg noen avslappende behandlinger.

Koble av med god mat og drikke

Beliggenheten er som sagt god, og du finner kjapt frem til Terracinas store utvalg av restauranter og barer. Men du behøver ikke å gå langt for å kunne nyte en god cocktail og smakfull mat. På Albergo Mediterraneo er det både bar og restaurant som serverer tradisjonelle retter, med et par spesialiteter fra Lazio-regionen.

Les mer om Albergo Mediterraneo

Bo på komfortable rom

Det er totalt 75 rom på hotellet som alle er utstyrte med satelitt-tv, aircondition, safe, minibar og hårføner, samt enten balkong eller terrasse.

Det er parkeringsplasser tilgjengelig og gratis Wi-Fi i lobbyen.

Rommene på Albergo Mediterraneo

Dobbeltrom med balkong/terrasse

Dobbeltrom for 2-3 personer med frokost inkludert. Balkong / terrasse.

Sjul teksten
 
 
search map