Hotell i Tarquinia i Lazio

Tarchon B&B

 
Tarchon B&B er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Tarchon B&B er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tarquinia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Badeferie med kulturelle utflukter

Det er mange grunner til å velge Tarquinia som ditt neste feriemål, som den storslåtte panoramautsikten, beliggenheten kun 8 kilometer fra stranden, det nærliggende historiske sentrumet med de majestetiske tårnene, og - hvis du er glad i historiske steder med mye å fortelle - de mange historiske gravene på den etruskiske gravplassen. Alt dette gjør det enkelt å kombinere en badeferie med kulturell utforskning. Når du kommer tilbake til Tarchon B&B kan du slappe av med en drink på terrassen i hagen.

En lidenskapelig velkomst!

Hvis du setter pris på en varm velkomst og åpen gjestfrihet har du kommet til rette stedet. Her får du fornemmelsen av å være velkommen hos vertene som en familievenn, og ikke som en fremmed gjest. Massimo og hans familie ser frem til å møte hver enkelt gjest av huset i Tarquinia, som ligger kun noen få skritt fra det historiske sentrumet. Nyt en avslappende kopp kaffe eller te på terrassen eller innenfor i det lille, ydmyke huset.

Ikke bare et Bed & Breakfast

Du bør hovedsakelig unne deg et opphold på Tarchon B&B på grunn av den optimale beliggenheten og de rolige omgivelsene, men også for å oppleve ekte, italiensk og lidenskapelig gjestfrihet på sitt beste. Vertsfamilien er dedikerte til sine gjester og hjelper bl.a. med å planlegge utflukter. Massimo og hans familie har kun ett ønske: å tilby deg best mulig service for å sikre deg en avslappende ferie med interessante opplevelser. Kun 100 meter fra huset er det er privat basseng omkranset av liggestoler og solingplass (ingen foto). I tillegg kan du også låne en sykkel på Tarchon B&B for å komme deg til byens sentrum, eller du kan be om privat transport. Etter en lang dag kan du slappe av på ditt komfortable rom, som for sikkerhets skyld er utstyrt med en gratis minibar og internett (leveres av et nettbrett på rommet ditt). Om morgenen etter frokosten, som kan justeres og varieres etter dine ønsker og behov, kan du dra på avslappende spaserturer i omgivelsene og i den historiske byen.

En gjennomført og sjarmerende feriedestinajon

Tarchon B&B ligger kun få skritt fra det historiske sentrumet, men avstanden er stor nok til å ikke falle i en turistfelle. Byen Tarquinia har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 2004 på grunn av dens nekropolis, og besøkes hvert år av flerfoldige turister for dens historiske skjønnhet. Den lille byen i Lazio-regionen er plassert på en klippefylt bakke over kystnære Maremma Laziale og 5 kilometer fra havet. Opplev det spennende landskapet i Tarquinia, og bli grepet av det historiske sentrumet med de arkeoligiske etrusker-stedene og de berømte tårnene, samt den vakre stranden Lido di Tarquinia. Opplev saltengene fra forhistoriske tider, som i dag tilhører det vitenskapelige forskningssenteret.

Utforsk dine omgivelser

Enten du ønsker å slappe av, en strandferie, kultur- eller aktivitetsferie (vannsport eller sykkelturer), byr Tarquinia på et hav av interessante muligheter for alle aldre og typer.
Et besøk i byen Tuscania (ca. 26 km), havnebyen Civitavecchia (ca. 23 km) og også til Roma (ca. 100 km) er attraksjoner som er lette å nå på dagsturer.

Pakk kofferten din og tilbring en historisk ferie på Tarchon B&B. Beliggenheten byr på en avslappende, men samtidig spennende ferie, der du kan dra på spennende oppdagelsesferder. Lei en bil og la fantasien sette dine grenser i denne kulturelt rike regionen.

 
 

Gjesteanmeldelser av Tarchon B&B

Les personlige anmeldelser av Tarchon B&B som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Tarchon B&B. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Tarchon B&B

Les mer
 
search map