Feriebolig i Sperlonga i Lazio

Hotel Residence Costa Kair ed Din

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Øst for den sjarmerende lille byen Sperlonga ligger et feriested med det lange navnet Hotel Residence Costa Kair ed Din. En klassisk resort med alt du behøver for et hyggelig opphold. Det er både en hotell- og en leilighetsdel spredt rundt på det kuperte og frodige området, så du kan velge hva som passer best for deg og ditt reisefølge.


Slapp av ved bassenget...


Langs denne herlige og spennende kysten finner du mange trivelige utfluktsmål som kan fargelegge feriedagene dine, men av og til kan det være deilig å bare koble av med late dager ved bassengkanten. På Hotel Residence Costa Kair ed Din er det er soldekk med solsenger, parasoller og utendørs basseng med barnebasseng så hele familien kan få avkjølt seg på varme sommerdager. Lei en av de to tennisbanene og få opp pulsen med en vennlig turnering mens barna får nye lekekamerater på lekeplassen.

... eller nyt strandlivet


Svømmebassenget er en sikker vinner når du drar på familieferie, men Sperlongas herlige sandstrender er virkelig også verdt et besøk. Det er to strender i byen, en inne i bukten med gamlebyen hvilende overfor og den andre ligger litt nord for byen. Sperlongas sjarmerende lille havn skiller de to strendene. Ta en kveldstur langs strandkanten for å se solen gå ned i havet og avslutt med en smakfull middag oppe i byens idylliske lille sentrum.Du bor her i utkanten av Sperlonga og det er omtrent like langt til stranden som til sentrum (ca. 1,5 km), og for deg som ikke vil ta beina fatt går det en gratis shuttlebuss fra Hotel Residence Costa Kair ed Din både til stranden og til bykjernen. 


Les mer om Hotel Residence Costa Kair ed Din

Nesten alt du trenger


Inne på området (avhengig av sesongen) finner du en bar der du kan kjøpe forfriskninger og nyte utsikten fra den tilhørende terrassen. Det er til og med et minimarked der du kan kjøpe inn det mest nødvendige, noe som er veldig praktisk hvis du velger å bo i leilighet. Minimarkedet, bassenget, baren, miniklubben og shuttlebussen er alle tilgjengelige i perioden 1/6 til 17/9. Det er klesvaskmuligheter på området - alltid nyttig når man reiser på familieferie med småbarn.


Velg mellom rom og leilighet


Det er 12 rom og 68 leiligheter på Hotel Residence Costa Kair ed Din. Standarden er enkel, men komfortabel. Rommene ligger i en del av hovedbygget, og leilighetene ligger fordelt på flere toetasjers rekkehus spredt rundt på området. Det er Wi-Fi tilgjengelig, men dekningen i leilighetene kan være svak.Leilighetene har kjøkkenkrok, tv, safe og balkong eller veranda. Studioleiligheten har utsikt mot fjellene og de andre leilighetstypene har alle havutsikt.Rommene har tv, aircondition, minibar og balkong eller terrasse med havutsikt. Kontinental frokost er inkludert i prisen.Parkering er også inkludert.


Les om leilighetene på Hotel Residence Costa Kair ed Din

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Residence Costa Kair ed Din

Les personlige anmeldelser av Hotel Residence Costa Kair ed Din som ligger i Lazio. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Residence Costa Kair ed Din. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Residence Costa Kair ed Din

Et veldig bra feriested

Bare en kort avstand fra byen, høyt og vakkert plassert med en fortryllende havutsikt.
Rent, godt vedlikeholdt og ryddig. Perfekte balkonger med milevis utsikt. God service.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Residence Costa Kair ed Din

Les mer

Bedømmelse av Hotel Residence Costa Kair ed Din

Les mer

Bedømmelse av Hotel Residence Costa Kair ed Din

Les mer

Deilig leilighet med flott utsikt

Stille hotell, god bar, godt minimarked, livlig miniklubb og deilig basseng. For å få flere stjerner skulle det ha vært mer liv, mer personlig betjening, god stemning og mer åpent i restauranten m.m.

Les mer

Jon og familie fra Moelv i Norge boede på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Sperlonga er en fin liten by og strendene var fine. Vi fikk en italiensk familie over oss som bråkte morgen og kveld hele uken. Dette ble etter vært svært irriterende. Og når vi skulle reise hadde vi forventet å få tilbake depositumet, men her gikk vi på en smell gitt.
Vi fikk fortalt att vi måtte betale 38 euro pr hode 38*5=190 i NR 190*9.2=1748.- som gjorde ette betydelig innhugg i ferie budsjettet. Dette førte til en dårlig opplevelse av italia og av dere siden dere sier att dere ikke skriver noe med små skrift.

Les mer
 
search map