Hotell i Sperlonga i Lazio

Hotel Marconi

Hotel Marconi ligger midt i bildet med grønne skodder og oransje markiser Hotel Marconi ligger midt i bildet med grønne skodder og oransje markiser Inngangsparti med sitteplasser Resepsjon Frokostsal Frokostbuffet
 
Hotel Marconi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Marconi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sperlonga her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Vi i In-Italia mener at Sperlonga er en av Italias vakreste middelalderbyer, og med et opphold på Hotel Marconi kan dere både slappe av på svale rom med aircondition og på stranden da strandservice er inkludert i prisen.

Få kort avstand til gamlebyen

Sperlongas gamleby ligger oppe på en forskjøvet klippe, og Hotel Marconi ligger på grensen til gamlebyen - men nede på strandnivå. Dermed får dere lett tilgang til både stranpromenaden, havet og de sjarmerende gatene oppe på klippen. Dere kan til og med kjøre helt frem til hotellet for å lesse av bagasjen før dere kjøper parkeringstillatelse som gir dere adgang til byens offentlige parkering.

Les mer om Hotel Marconi

Nyt strandferien

Det er knappe 50 meter som skiller hotellet og den deilige stranden, og som gjester får dere adgang til den private stranden, der parasoll og solsenger er inkludert i romprisen i perioden fra juni til september (avhengig av været).

Sjarmerende hotell

Dette lille, sjarmerende hotellet er familiedrevet, og eierne står selv for den daglige driften. Innvendig finner dere resepsjon og frokostsal der dagens viktigste måltid serveres som buffet, samt gratis Wi-Fi i fellesområdene. Utendørs er det en overbygd terrasse ved inngangen i tillegg til den private stranden. Det er ikke heis på hotellet.

Hotellets 14 rom ligger enten i andre- eller tredje etasje og vender alle ut mot torget og havet. Ingen av rommene har panoramisk havutsikt, men mange har litt havutsikt. Samtlige rom har balkong av varierende størrelse: de fleste har en alminnelig (umøblert) balkong man kan stå på, mens enkelte balkonger nærmer seg terrasse-størrelser. De øverste rommene er loftsrom med skrånende tak. Alle rommene har aircondition (fra ca. 23/6 til 2/9), et lite kjøleskap, safe, lcd-tv og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Marconi

Les personlige anmeldelser av Hotel Marconi som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Marconi. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Marconi

Perfekt beliggenhet

Hyggelig hotell i en veldig fin by med godt utvalg av det beste Italia har å tilby.

Les mer

Fantastisk beliggenhet

Vi bodde i det best beliggende rommet med balkong og panoramautsikt. Det blir ikke bedre.
Fint lite rom. Med deilig bad.
Kuuuult sted.
Utrolig hyggelig personale. Den gamle eieren er veldig streng med "ingen sandwich / pizza" på rommet. Det skal bestilles av ham. Det er uverdig.
Italiensk landkjøkken med mye og annerledes fisk. En god og utfordrende opplevelse.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Marconi

Les mer

Bedømmelse av Hotel Marconi

Les mer
 
search map