Hotell i Sperlonga i Lazio

Hotel Ganimede

 
Hotel Ganimede er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Ganimede er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sperlonga her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Koble av med velfortjente soldager

Hotel Ganimede er et trivelig og komfortabelt hotell som er bygget i Middelhavsstil med hvit fasade og myke hvelvinger. I tillegg til at du bor nært stranden har du et herlig utendørsbasseng å avkjøle deg i på varme sommerdager. Følg trappene fra bassenget opp til soldekket der du kan slappe av i behagelige solsenger. Selv om du bor så nært stranden tilbyr hotellet gratis shuttlebuss frem og tilbake på faste tider, og du har gratis strandservice og Wi-Fi tilgjengelig - utenom i høysesongen da du kan benytte disse tjenestene mot betaling hvis du ønsker det.

Nyt den historiske atmosfæren

Du bor i Sperlongas moderne del og det tar kun ca. 20 minutter (1,4 km) å spasere inn til byens gamle sentrum, der den historiske atmosfæren er til å ta og føle på. Hvis du synes dette er for langt i sommervarmen kan du alltids bruke hotellets shuttleservice (kostnadsfritt) eller leie sykler (tilgjengelig etter førstemann til mølla-prinsippet). Både i Sperlongas nye og eldre del finner du et fint utvalg av restauranter og utesteder, men glem ikke at Hotel Ganimede har en egen restaurant på stedet dersom du føler for å holde deg "hjemme" en kveld eller to. Avlegg baren et besøk både før og etter maten, og unn deg noe godt å drikke mens du nyter feriestemningen.

Hvis du føler du mangler noe i Sperlonga kan du alltids besøke elskverdige Terracina ca. 20 minutter unna med bil (19 km). Terracina er en større by med et større utvalg av både uteliv og shoppingsmuligheter. Og for et enda større tilbud er både Roma og Napoli mulige å besøke på spennende dagsturer fra Hotel Ganimede.

Les mer om Hotel Ganimede

Bo behagelig

Hotellet har 25 rom i ulike kategorier, derav vi i In-Italia formidler Classic og Superior. Alle rommene har aircondition, satellitt-tv, minibar, safe, Wi-Fi, hårføner og balkong eller terrasse med utsikt mot hagen. Parkering er tilgjengelig. Som gjest får du en velkomstdrink når du ankommer.

Rommene på Hotel Ganimede

Classic

Dobbeltrom Classic med balkong eller terrasse og utsikt mot hagen. Frokost er inkludert.

Superior

Dobbeltrom Superior med balkong eller terrasse og utsikt mot hagen. Frokost er inkludert. Ekstraseng tilgjengelig.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Ganimede

Les personlige anmeldelser av Hotel Ganimede som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Ganimede. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

God beliggenhet og god mat!

Hotellet hadde svært god mat på kveldstid når vi var der, frokosten var godkjent. Rommet var ikke så stort, men funksjonelt. God rengjøring og en herlig strand som hotellet hadde, og som inngikk i romkostnaden.

Les mer
 
search map