Hotell i Sperlonga i Lazio

Hotel Belvedere

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Nyt et rolig opphold


Hotellet er lite og intimt med bare 16 rom, noe som bidrar til en rolig og behagelig atmosfære. Her finner du resepsjon, bar og en frokostsal, og ellers samles gjestene enten oppe på takterrassen eller ute i hagen. Hotellet er bygget i en typisk middelhavsstil og ser nesten ut som et privat hus omgitt av oliven- og sitrontrær. Fra hotellet har du en herlig utsikt over havet og kystenSperlongas vidunderlige strand ligger ca. 1,7 km fra hotellet, men hvis du synes det er for langt å spasere hver dag kan du som gjest benytte deg av


Få et flott utgangspunkt


Fra Hotel Belvedere tar det ca. et kvarter å traske bort til Sperlongas koselige sentrum. Denne strategiske beliggenheten gjør at du herfra får tilgang til mange gode utfluktsmuligheter. Du bor nært historiske Terracina og den vakre Gaetabukten ligger bare 20 minutter unna med bil. Sabaudia er en annen spennende by du kan besøke når du bor i Sperlonga. Her bys det på fascistisk arkitektur skapt av Mussolino, men også en fantastisk sandstrand som strekker seg så langt øyet kan se. I tillegg er verdenskjente severdigheter i Roma, Pompeii og Napoli mulige å besøke på innholdsrike dagsturer.


Les mer om Hotel Belvedere

Bo enkelt, men komfortabelt


Rommene er enkelt innredete, men har alle bekvemmeligheter du behøver, som aircondition, satellitt-tv, minibar, safe og hårføner. Rommene med hageutsikt kan gjeste opptil 4 personer og de med havutsikt har plass til opptil 3 personer.Det er gratis Wi-Fi på hotellet.


Les om rommene på Hotel Belvedere

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Belvedere

Les personlige anmeldelser av Hotel Belvedere som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Belvedere. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Belvedere

Les mer
 
search map