Hotell i Sperlonga i Lazio

Hotel Aurora

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Ved foten av Sperlonga ligger Hotel Aurora, med havet og sandstranden som nærmeste nabo. Hotellet passer ypperlig for deg som har sol og bad øverst på listen, gangavstand til en historisk by med trivelige restauranter og kaféer på andre plass, og kjøreavstand til severdigheter som Roma og Napoli for spennende dagsturer på tredje plass.

Egen strandplass

Hvis du velger å bo på Hotel Aurora får du en egen strandplass like ved, med en parasoll og to solsenger. Du slipper også å måtte krysse noen veier for å komme til stranden, noe som både er avslappende og praktisk. Dette gjør også at det er kort avstand fra stranden til hotellets bar Nautilus der du kan få kjøpt forfriskninger i løpet av dagen. Det serveres også lettere måltider om sulten skulle sette inn etter et par timer i sommersolen, og du kan nyte maten ute på terrassen.

Ta deg en rolig spasertur langs stranden, eller besøk hotellets treningsavdeling for å få opp pulsen litt. I nærheten av Sperlonga finner du et hav av aktivitetsmuligheter som vannski, dykking, klatring, sykling og utflukter med båt. Hør med resepsjonen så hjelper de deg gjerne med tips og råd.

Les mer om Hotel Aurora

Historisk sus

Sperlonga er en idyllisk liten by med flott beliggenhet oppe i høyden og vakre utsikter over kysten. Smale, pittoreske gater og små torg gjør at Sperlonga nesten kjennes litt eventyraktig. I tillegg er det et par veldig gode restauranter med uteservering her og når skumringen faller på blir det ekstra koselig i den sjarmerende byen.

Siden Sperlonga ligger mellom Roma og Napoli finner du mange trivelige utfluktsmål i nærheten som du lett kan reise frem og tilbake til. Du bor til og med nært den historiske byen Terracina og dens store utvalg av alt fra shoppingmuligheter til spisesteder.

Les om rommene på Hotel Aurora

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map