Hotell i Sperlonga i Lazio

Hotel Aurora

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Ved foten av Sperlonga ligger Hotel Aurora, med havet og sandstranden som nærmeste nabo. Hotellet passer ypperlig for deg som har sol og bad øverst på listen, gangavstand til en historisk by med trivelige restauranter og kaféer på andre plass, og kjøreavstand til severdigheter som Roma og Napoli for spennende dagsturer på tredje plass.

Egen strandplass

Hvis du velger å bo på Hotel Aurora får du en egen strandplass like ved, med en parasoll og to solsenger. Du slipper også å måtte krysse noen veier for å komme til stranden, noe som både er avslappende og praktisk. Dette gjør også at det er kort avstand fra stranden til hotellets bar Nautilus der du kan få kjøpt forfriskninger i løpet av dagen. Det serveres også lettere måltider om sulten skulle sette inn etter et par timer i sommersolen, og du kan nyte maten ute på terrassen.

Ta deg en rolig spasertur langs stranden, eller besøk hotellets treningsavdeling for å få opp pulsen litt. I nærheten av Sperlonga finner du et hav av aktivitetsmuligheter som vannski, dykking, klatring, sykling og utflukter med båt. Hør med resepsjonen så hjelper de deg gjerne med tips og råd.

Les mer om Hotel Aurora

Historisk sus

Sperlonga er en idyllisk liten by med flott beliggenhet oppe i høyden og vakre utsikter over kysten. Smale, pittoreske gater og små torg gjør at Sperlonga nesten kjennes litt eventyraktig. I tillegg er det et par veldig gode restauranter med uteservering her og når skumringen faller på blir det ekstra koselig i den sjarmerende byen.

Siden Sperlonga ligger mellom Roma og Napoli finner du mange trivelige utfluktsmål i nærheten som du lett kan reise frem og tilbake til. Du bor til og med nært den historiske byen Terracina og dens store utvalg av alt fra shoppingmuligheter til spisesteder.

Les om rommene på Hotel Aurora

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Aurora

Les personlige anmeldelser av Hotel Aurora som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Aurora. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Aurora

Bedømmelse av Hotel Aurora

Les mer

Bedømmelse av Hotel Aurora

Les mer

Herlig ferie på Hotel Aurora i Sperlonga

Supert hotell med en flott beliggenhet med alle muligheter

Les mer

Aurora er et perfekt overnattingssted

Vi er mer enn fornøyde med vårt opphold på Hotel Aurora i Sperlonga. Vi kan ikke være misfornøyde med noe. Nært restauranter, iskiosker, konditorier; rolig og stille på perfekt måte for oss. Dessuten er vi fornøyde med vårt valg av reisearrangør, In-Italia.
Med vennlig hilsen,
Else-Marie og Börje Andersson

Les mer
 
search map