Feriebolig i Sperlonga i Lazio

Florenza Residence

 
Florenza Residence er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Florenza Residence er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sperlonga her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne sjarmerende residensen i sentrum av Sperlongas gamle hyggelige bydel, består av to gamle bygninger som er fullstendig renovert.

Her finnes leiligheter som kan innkvartere 2 til 6 personer. Det er havutsikt fra alle leilighetene, uansett størrelse. Leilighetene er enkelt og rustikt møblert, i god harmoni med bygningen karakter.. Noen av leilighetene har små balkonger med havutsikt. De fleste av leilighetene er utstyrt med aircondition, men det er fortsatt noen som mangler.

Les mer om Florenza Residence

Etromsleilighet Sole med havutsikt og 2+2 soveplasser:
- disse åtte leilighetene består av oppholdsstue med TV, kjøkkenkrok med 4 kokeplater og en hems med dobbeltseng, bad med toalett og dusj. Med litt god vilje og med en redusert komfort er det mulig å ha to ekstra soveplasser på sovesofa i denne type lelighet. Fra leilighetene er det utsikt mot havet.
Etromsleilighet Luna med balkong/havutsikt og 2+2 soveplasser:
- Disse syv leilighetene består av oppholdsstue med TV, kjøkkenkrok med 4 kokeplater og en hems med dobbeltseng, bad med toalett og dusj. Med litt god vilje og med en redusert komfort er det mulig å lage to enkle senger i en sovesofa i denne type anledning. Leilighetene har balkong / terrasse med havutsikt.

Gjestene på Florenza Residence har parasoller og solstoler til rådighet på stranden nedenfor byen.

Parkering finnes innenfor 300 meter fra Florenza Residence og er tilgjengelig mot betaling. Florenza Residence anbefales for såvel barnefamilier som par, bare ikke til gangsbesværede, da byen primært består av trapper.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Florenza Residence

Les personlige anmeldelser av Florenza Residence som ligger i Lazio. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Florenza Residence. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Florenza Residence

Sperlonga

Utmerket beliggenhet med fantastisk utsikt fra leiligheten vår.
Hyggelig velkomst i resepsjonen med personalet var veldig hjelpsomt.
God rengjøring.

Les mer

Fin leilighet med virkelig lekker balkong

Leiligheten var veldig fin. Balkongen var helt perfekt og der satt vi hver kveld. Sperlonga er en by med utrolig mange trapper. Både sjarmerende og hyggelig å bo i. Det skjer ikke mye i byen, men toget går til Roma og Napoli på ca 1,5 time. Vi var på mange små utflukter. Parkering er vanskelig å finne i området. Forhåndsbestill dette hjemmefra. Rengjøring hver dag.

Les mer

Florenza residence

Veldig fin leilighet og bra service. Hyggelig personale. Vi drar gjerne tilbake!
Internett i leiligheten hadde vært fint og en av sengene var helt steinhard. Burde være greit å fikse begge disse anmerkningene.

Les mer

Fantastisk sted

Vi er kjempefornøyde med oppholdet og Florenza residence. Fantastisk utsikt fra leiligheten og et veldig hyggelig og imøtekommende personale. At solstoler også inngikk var et pluss. Sperlona er også en fin, gammel by med mange små hager og hyggelige restauranter.

Les mer

Bedømmelse av Florenza Residence

Les mer

Odd Ivar og Tone fra Haugesund i Norge boede på Florenza Residence i Sperlonga fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi har bare positive opplevelser å berette fra vårt opphold i Sperlonga! Helt fra vår ankomst med buss, da vi virkelig ble overveldet av den vakre byen vi skulle bo i. Førsteinntrykket ble aldri gjort til skamme! Vi har aldri tidligere tatt så mange bilder i begeistring over det vi så og opplevde i denne sjarmerende og vakre byen, som stadig overrasket med nye sanseopplevelser. Det var spennende å gå rundt i de trange gatene og bevege seg mellom en passe blanding av beboelseshus, små butikker og ulike restauranter. Beliggenheten av leiligheten var helt topp med nydelig utsikt over stranda og havet og med en fantastisk solnedgang om kveldene. Kort veg til innkjøp og strand. Hyggelige folk som betjente Florenza Residence som ga god service, men kunne ønsket mer info ved ankomst (strandsystemet, muligheter for handling av dagligvarer, kart etc).

Denne byen og leilighetene er lite egnet for bevegelseshemmede, men er et eventyr for alle oss andre.

Les mer
 
search map