Feriebolig i Sperlonga i Lazio

Florenza Residence

 
Florenza Residence er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Florenza Residence er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sperlonga her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne sjarmerende residensen i sentrum av Sperlongas gamle hyggelige bydel, består av to gamle bygninger som er fullstendig renovert.

Her finnes leiligheter som kan innkvartere 2 til 6 personer. Det er havutsikt fra alle leilighetene, uansett størrelse. Leilighetene er enkelt og rustikt møblert, i god harmoni med bygningen karakter.. Noen av leilighetene har små balkonger med havutsikt. De fleste av leilighetene er utstyrt med aircondition, men det er fortsatt noen som mangler.

Les mer om Florenza Residence

Etromsleilighet Sole med havutsikt og 2+2 soveplasser:
- disse åtte leilighetene består av oppholdsstue med TV, kjøkkenkrok med 4 kokeplater og en hems med dobbeltseng, bad med toalett og dusj. Med litt god vilje og med en redusert komfort er det mulig å ha to ekstra soveplasser på sovesofa i denne type lelighet. Fra leilighetene er det utsikt mot havet.
Etromsleilighet Luna med balkong/havutsikt og 2+2 soveplasser:
- Disse syv leilighetene består av oppholdsstue med TV, kjøkkenkrok med 4 kokeplater og en hems med dobbeltseng, bad med toalett og dusj. Med litt god vilje og med en redusert komfort er det mulig å lage to enkle senger i en sovesofa i denne type anledning. Leilighetene har balkong / terrasse med havutsikt.

Gjestene på Florenza Residence har parasoller og solstoler til rådighet på stranden nedenfor byen.

Parkering finnes innenfor 300 meter fra Florenza Residence og er tilgjengelig mot betaling. Florenza Residence anbefales for såvel barnefamilier som par, bare ikke til gangsbesværede, da byen primært består av trapper.

Sjul teksten
 
 
search map