Anmeldelser av Elaia Garden Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Elaia Garden Hotel

Les personlige anmeldelser av Elaia Garden Hotel som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Elaia Garden Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

God beliggenhet med trivelig personale

God beliggenhet med trivelig personale. Litt vel varmt på rommene da aircondition ikke fungerte på hele hotellet de 5 nettene vi bodde der selv om vi fikk en vifte istedet, det er ikke akkurat det samme. Vi hadde ikke bestilt et hotell uten aircondition.

Sperlonga som feriedestinasjon

Elaia Garden Hotel
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Elaia Garden Hotel
Dobbeltrom
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2018
Antall reisende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map