Hotell i Sperlonga i Lazio

Elaia Garden Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Tilbring ferien i et rolig strøk


Elaia Garden Hotel er et fint hotell som ligger litt i utkanten av byen. Med de grønne åsene i bakgrunnen og bare noen få naboer rundt er det duket for rolige dager. Det er ikke svømmebasseng, men det er kort avstand til den deilige stranden (ca. 500 meter). Plei brunfargen med sand mellom tærne etter å ha leid parasoll og solsenger for dagen, eller slapp av i hagen og på hotellets terrasse med noe godt i glasset.


Vakkert uteområde


Hotellet er moderne og stilrent, og alle rommene har privat balkong med bord og stoler der du kan nyte svale sommerkvelder. Innta lekre retter og drinker på terrassen som tilhører hotellets bar og restaurant på kvelder du foretrekket å bli "hjemme". Det er ca. 1,3 km inn til Sperlongas gamleby der du finner flere gode restauranter, men du behøver ikke å gå så langt for å spise da det ligger en restaurant knappe 650 meter fra hotellet.


Les mer om Elaia Garden Hotel

Rom i klassisk maritim stil


Det er 35 rom på Elaia Garden Hotel totalt. Alle har en lys innredning og flislagt gulv, noe som er behagelig i sommervarmen. Rommene er utstyrte med airconditon, satelitt-tv, safe, Wi-Fi og minibar. Badene har alle dusj og hårføner.Comfort-rommene har utsikt mot hagen. Familierommene er to rom med intern forbindelse.


Rommene på Elaia Garden Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Elaia Garden Hotel

Les personlige anmeldelser av Elaia Garden Hotel som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Elaia Garden Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

God beliggenhet med trivelig personale

God beliggenhet med trivelig personale. Litt vel varmt på rommene da aircondition ikke fungerte på hele hotellet de 5 nettene vi bodde der selv om vi fikk en vifte istedet, det er ikke akkurat det samme. Vi hadde ikke bestilt et hotell uten aircondition.

Les mer
 
search map