Villa i San Felice Circeo i Lazio

Villa La Bouganville

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Nå Middelhavet til fots

Denne vakre villaen lokker med en panoramisk beliggenhet knappe 400 meter fra stranden, og kun 100 meter til den karakteristiske landsbyen San Felice Circeos restauranter. Slapp av i den herlige, inngjerdede hagen, gjerne med et glass god vin og nyt den flotte havutsikten og duften av middelhavsvegetasjonen.

Romslig og komfortabelt i maritim stil

Beundre den maritime stilen inne i villaen, preget av lyse farger og flotte gulv. Den romslige villaens vinduer slipper inn mye lys, og med fire soverom og fire bad er det god plass til hele familien her. Selv om Villa La Bouganville stiller med en klassisk innredning har den også moderne bekvemmeligheter tilgjengelig for å gjøre ferien din litt bedre, som Wi-Fi (mot betaling), aircondition (mot betaling), satelitt-tv, vaskemaskin, oppvaskmaskin og bordtennis.

Ved krysset til mange spennende destinasjoner

Tilbring en avslappende ferie ved havet uten å måtte bruke bilen, men få samtidig tilgang på gode utfluktsmuligheter. Innenfor rimelig avstand finner du nemlig storbyene Roma (100 km) og Napoli (150 km), og den nydelige kyststrekningen mellom disse to (kalt Odyssevs kyst). I tillegg behøver du ikke å reise langt for å oppleve områdets skjønnhet da San Felice Circeo er rik på historie med røtter som går helt tilbake til neandertalerne. Besøk det fascinerende arkeologiske utgravningsstedet ikke langt fra villaen - og se om du kan få med deg en av sommerens konserter her. Villaen er også en del av nasjonaparken Parco Nazionale del Circeo, så naturelskerne i reisefølget ditt kan fryde seg over det vakre og godt bevarte naturlandskapet. Eller hva med å hoppe på fergen nede ved havnen og besøke den nydelige øya Ponza en knapp time unna? Mulighetene er mange.

Villaen på Villa La Bouganville

Villa med 7/8 soveplasser (250 m²)

Villaen er ca. 250m² stor og fordelt på to etasjer. I første etasje finner du en romslig stue med peis og sofa, et kjøkken (med gasskomfyr, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser og brødrister), en spisestue, et toalett og et vaskerom med vaskemaskin. Andre etasje (tilgjengelig via en intern trapp) består av et dobbeltrom med eget bad (badekar og dusj), et dobbeltrom med privat dusj, et soverom med to enkeltsenger, et soverom med en enkeltseng og en utrekkbar ekstraseng, samt et bad med dusj. De tre soverommene har alle utgang til en terrasse med havutsikt.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map