Hotell i San Felice Circeo i Lazio

Hotel Maga Circe

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Maga Circe ligger i naturreservat Circeo, ca 50 minutters kjøring syd for Roma. Hotellet ligger rett ved vannet i den hyggelige San Felice Circeo få meter fra havnen langs havnepromenaden. Det er gode utflukter til Ponza øyen og til storbyene Roma, Napoli og Caserta.

Prøv mammas deilige mat

Hotellets rolige omgivelser er dekket av en frodig hage med palmer som er flere hundre år gammel og et flott svømmebasseng med saltvann. Hotellet har blitt bestyrt av familien Di Genua. Den unge Antonella sørger for at gjestene får et behagelig opphold, og samtidig så tryller hennes mor med pannene og grytene på kjøkkenet. Hotellet er nemlig kjentfor sin fremragende matlaging!!

Les mer om Hotel Maga Circe

Rommene

Takket være nærheten til havet har du unntrykket av å være på seiltur, ettersom stort sett alle felleslokalene og rommene har store vinduer på havsiden, en godt gjennomført marittim møblering og innredning gir en unik opplevelse. Rommene er romslige og alle er utstyrt med aircondition, tv og minibar.

Mot betaling kan du få en solseng og håndklær til å bruke ved bassenget. Stedet anbefales til dem som ønsker rolige og avslappende omgivelser. Det er også egnet til små konferanser og firmaturer.

Les om rommene på Hotel Maga Circe

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map